Roma 'in en son etkinliği

• Roma
    Roma Revolt RT3 Alınırmı? konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Alınan metamfetamin miktarına bağlı olarak evet, Revolt Tr3 de alınabilir ama Drfit L sanki daha yaygın, bilenen ve parçası bol bir...
  • Roma
    Roma pcx vs mt25 konusundaki gariban motorcu mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    spontini güç bela dahi olsa eğer yürüyorsa devam et o motorla kuryeye 1 kez genç oluyorsun al mt yi eğer spontini yarın oburgün pert...
  • Roma
    Roma , Egzozu boyamak başlıklı konuya cevap yazdı.
    Stok, metalik ya da bu yüksek ısıya maruz bırakılıp renkli menkli yapılan harici başka renkte egzoz gördünüz mü ki. Ben hiç denk...
  • Roma
    Tabii öyle ama değişiklik denemek istedim birazda.
  • Roma
    O en büyük vida arka şasiyide tutuyormuş bu arada. Baya uğraştırıcı yani dediğiniz gibi 3 vida sökmekle olmuyor. Aynı sorunu yaşayan...
  • Roma
    Öncülük edelim derken tekrar masrafa girmeyelim 😃
  • Roma
    Roma , Moto Sohbet forumunda Egzozu boyamak başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba, egzozumun rengi iyice attığı için siyah yanmaz sprey boya ile boyayacaktım. Sprey boya bakarken bi anda karşıma kırmızı yanmaz...
  • Roma
    Roma , Benelli BKX 125 başlıklı konuya cevap yazdı.
    125cc olmasına rağmen güçlü ve gösterişli duruyor.
  • Roma
    Roma Özür konusundaki Mstfaenes mesajınıza Love Love tepkisini verdi.
    Forumda yeni sayılırım, ilk kayıt olduğum da zincir yağı ile alakalı bir soru sormuştum. alp_tunay adlı kullanıcı dalga geçer gibi bir...
  • Roma
    Roma , Jant boyamanın maliyeti ne olur başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hepiniz bir sürü bir sürü öneri yapmışsınız çok teşekkür ederim. Önerilerinizi düşündüm belki çok uğraşsam yaparım ama o kadar iyi...
  • Roma
    Roma , Moto Sohbet forumunda Jant boyamanın maliyeti ne olur başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba, TVS Apache RTR200 sahibiyim. Jantların rengini kırmızı yapmak istiyorum. Ancak maliyeti ne kadar olur hiçbir fikrim yok...

Yeni mesajlar