RODWIN250R kullanıcısının son içeriği

1. RODWIN250R

Sizi köpek gibi takip ediyor.. (video)

Motora bak köpek misali takip ediyor
  2. RODWIN250R

R1 Satın Almandan Önce Denemek İsteyen müşteri ve Satıcı eleman

Müşteri R1 alacağım diyor ve satıcıdan test sürüşü için ricada bulunuyor ....satıcı genel olarak motoru anlatmak isterken....
  3. RODWIN250R

YBR 125 ile İstanbuldan Aöerika Teksas gezmeye giden çift

Arkadaşlar YBR125 çantalı full yüklü istanbuldan teksas gitmiş nasıl dayanmış motora bakın ... Bu video da motor kendini kanıtladı https://www.youtube.com/watch?v=6tDb0BhSlPM
  4. RODWIN250R

BU GECE RÜYAMDA AEA BARKIN ABİYİ GÖRDÜM (cennet mekan iyi meraklanmayın)

Arkadaşlar selamlar, Bu sabah uyandığımda etkisinde kaldığım rüyam şöyle..... Rüyamda dağlık bir arazide akan geniş bir nehirin orta kısımlarında kayalıklı dere yatağı içinde birikmiş su havzası var ama su akıyor akarsu dere burası....Kayaların üzerinde 3 kişiyiz. Ben varım AEA var ve birde...
  5. RODWIN250R

Aranızda Kumaş ve Deri döşeme ustası varmı

Arkadaşlar selamlar, Konu dışı olduğu için buraya yazıyorum... Umarım görürsünüz :) Aranızda Kumaş ve DEri döşeme işinden anlayan usta varmı 40 gün yardım edecek ve yerinde imalat yapacak birini arıyorum.. konu ciddi sulandırmayalım lütfen ... istanbul birinci tercihim... olamssa başka...
  6. RODWIN250R

istanbul içinde Kasım ayından Mart ayına kadar motorumu bırakabilecegim motopark

Arkadaşlar merhaba, İstanbul içerisinde motorsikletinizi bırakabileceğiniz kış yaklaşırken kasim ayi başladığında ve mart ayı sonuna kadar yaz başlangıcı 5 ay süre ile profesyonel motopark varmi? Mahallemden teslim alıp 5 ay sonra yine mahallemde bana teslim etseler ve ayrica sigortali...
  7. RODWIN250R

Motorsiklet garajı imalatı fikri

Arkadaşlar herkese merhaba, Aklımda uzun zamandır bir konu var sizinde fikirleriniz alabilirmiyim... Motosiklet Garajı imalatına girmek istiyorum. Şöyle çok pahalı olmayan ancak şık tasarımlı ve çalınmaya engel olacak. Aynı zamanda motoru pisliklerden , kötü hava şartlarından, hayvan pisliği ve...
  8. RODWIN250R

Ameliyat günün geldi çattı....10 gün yokum buralarda

Arkadaşlar selamlar, Spor yaparım sağlıklı beslenmeye dikkat ederim ama yine de olmuyor işte.... Safra kesemde 1cm lik taş var sürekli ağrı yapıyordu. Ameliyat kaçınılmaz demişti doktorlar. Kapalı yöntem laparoskopik ameliyat olacağım. Ve ameliyat günü geldi çattı. Yarın saat 10:00 da...
  9. RODWIN250R

Satılık daelim roadwin 250 R. Başlangıç motoru 4 aylık 3500km de siyah

Arkadaşlar selamlar 600cc motora geçeceğimden dolayı 250cc başlangıç motorumu satıyorum. Mt üyelerine özel indirimim olacaktır. 600cc takaslar değerlendirilecektir. Marka : daelim Model : roadwin 250r Yıl : 2012 Km: 3500 Trafiğe çıkış: 4 ay önce Renk : siyah Durumu: orijinal servis bakımlı...
  10. RODWIN250R

Hakkımda şikayet varmış. Sizinde varmı?

Merhaba arkadaşlar... Ben Beylikdüzü'nde kapalı bir sitede oturuyorum. Dairem 7. Katta . Bu Akşam eve geldiğimde site güvenliği hakkımda şikayet olduğunu söyledi. Hayırdır inşallah dedim. Konu şu... Her akşam motorumu kapalı garajda arabamın yanına koyarım, Sabah'ta hava güzelse motorla çıkarım...
  11. RODWIN250R

34 VD 3476 Mondial Marka Scooter 150 lik çalıntımı?

Arkadaşlar merhaba, Her sabah işe motorla gidip geliyorum. (İstanbul) Beylik düzünden yani bosnaya giderken havaalanını geçer geçmez sağda bir motosiklet duruyor. İlk gün arıza yapmış sandım durdum yanında kimse yoktu devam ettim. 2.gün yine ordaydı trafik çok yoğuna akan bir yer yine yaya...

Yeni mesajlar