robokof kullanıcısının son içeriği

1. robokof

Yamaha Virago 1100 1993 Model Komple Parça Olarak Satılık

Merhaha. Garajımdaki kullanmadıgım 1993 model viragomu parça olarak yada komple satıyorum. Motoru en son 4 yıl önce kullandım. Son kullanımım da motorda tekleme sorunu vardı. Evlendim ve motor hayatıma son verdiğim için viragoyu parça olarak yada komple satıyorum. Fiyat çok makul olacak...
  2. robokof

Yamaha Virago 1100 1993 Model Komple Parça Olarak Satılık

Merhaha. Garajımdaki kullanmadıgım 1993 model viragomu parça olarak yada komple satıyorum. Motoru en son 4 yıl önce kullandım. Son kullanımım da motorda tekleme sorunu vardı. Evlendim ve motor hayatıma son verdiğim için viragoyu parça olarak yada komple satıyorum. Fiyat çok makul olacak...
  3. robokof

yamaha virago xv 1100

Selamlar. Arkadaşlar motorumda şöyle bir sorun var; Motor boşta çalışırken, gazı çektiğimde 10 000 devir göstergesini nerde ise köklüyor. Ama vitese takıp yola çıktığımda motor 3 500 - 4 000 deviri geçmiyor. Gaz kesiyor, kafa atıyor patlatıyor anlıyacağınız saçmalıyor. Teknik den anlıyan...
  4. robokof

custom chopper supershadow old school style

Herkeze slm... Arkadaşlar 3 haftadır atölyemde uğraştığım, "old school" projemi bitirdim. Hep aklımdaydı, tasarımı kafamda yapmıştım bu gün başlıyacağım, şu gün başlıyacağım sonunda başladım ve bitiridim. Motor olarak keeway supershadow'u kestim biçtim.:) Abartılıkca kadar işçilikler yok...
  5. robokof

keeway super shadow 250

arkadaşlar kuzenim sağ kütüklüğü (kontrol panelini) değiştimek istemiş. Fakat kablolar,ı eski kütüklüğün uzatılmış olan ekli kablolarını kesmiş atmış şimdi yeni kontrol panelini takıcas hangi kablo hangisini bilemiyorus. :S motor star- acil stop uzun kısa farlar... lütfen bilenler yardım...
  6. robokof

Custom chopper gidon yükselteçleri...

http://www.sahibinden.com/custom_chopper_gidon_yukseltecleri-22WQQaXQQ14521145WQQpXQQdisplayitem&keyword=custom%20chopper
  7. robokof

Custom chopper sissy barlar...

http://www.sahibinden.com/custom_chopper_sissybar-42WQQaXQQ14521433WQQpXQQdisplayitem&keyword=custom%20chopper
  8. robokof

şase numarası.!!!!!!

Arkadaşlar mrb... Bir arkadaşım motosikletiyle kaza yaptı ve şase kullanılamıycak hale geldi ve bizde haliyle paraya kıydık yeni şase aldık. Şasemiz geldi motosikleti toparlıycaz fakat yeni şaseye şase numarasını nerde nasıl kime yazdırıcaz bu işi kim yapar şasenin faturası fln var. Arkadaşlar...
  9. robokof

chopper jant lastik

chopper lara uygun geniş taban jant lastik arıyorum marka model farketmes çıkma hasarlı olabilir .. ebatlar min. 15" min genişlik 200mm
  10. robokof

15" lastik

mrblar.. 220 yada 220 genişliğe yakın 15" lastik arıyorum yada jant lastik takım varsa oda olur marka model farketmes..
  11. robokof

V-twın Motor Engıne

Minimum 250cc ve üzeri çift silindir komple " V " motor arıyorum. Sıfır yada ikinci el farketmes, kazalı motosikletden çıkmış, fatura faturasız farketmes temiz olsun çalışşın yeter. Elinde olupda satmak istiyen arkadaşlar benimle bu adresden irtibata geçebilriler.. [email protected]
  12. robokof

Disk Firen Sistemi

arkadaşalar bana arka disk fren sisitemi lazım acil model fln farketmez belli bir motor için aramıyorum yalnız scooter lar için olmasın yeter custom chopper topluyorum kampanalı güzel bir jantım var onu disk fren e çeviricem ve komple sistemi arıyorum sistemde şunlar olması gerekiyor sanrım...
  13. robokof

49 cc komple motor...

Satılık 49 cc 6500rpm komple motor 4 vites şanzıman modifiye etdiğim bir motosikletden sökdüm üzeridne karbiratörü ve egzost dahil olmak üzere diğer tüm parçarı mecut çalışır durumda hiç bir sorunu yok. 4. vitesde 90 km yi rahat görüyordu şanzıman çok iyi tork mükemmel iki kişi 2.vitesde bile...
  14. robokof

Motor Arıyorum....

125 cc yada 150 cc komple şanzıman motor lazım 4-5 manuel vites elektrik yada ayak marşı, çıkma, sıfır ,kazalı motosikletden sökülmüş hiç farketmez yeterki çalışsın elinde olupda satmak isteyenler yada bulmama yardım edecek arkadaşlar lütfen görüşelim... [email protected]
  15. robokof

49cc yi 110-125cc Yapmak...

Arkadaşlar elimde 49 cc 4 vites bir şanzımanı olan bir jincheng motor var. Motor çin malı. İnternetden biraz araştırma yaptım aynı dış görünüm aynı marka aynı bloklarda ve boyutlarda sadece dışgörünümleri aynı içini bilemem bndeki aynı motorun 85cc 110cc ve 125cc lik olanları var. Bnde motoru...

Yeni mesajlar