Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimden geldiğince kontrol etmeye çalıştım hocam kontakta herhangi bir temazsızlik varmı acaba diye ancak kontak konusunda eski motorumda bir sorun olmuştu evet ledler yanmiyordu ancak kontağa bastırınca el marşı alıyordu bunda hiç bir şekilde hiç bir elektrik aksamı çalışmıyor tamirci bir...
Garip bir mühendislği var hocam benzeri durumlari arkadaşlarda anlatıyordu doğru mühendislik ama garip bu sorun yaşadığım motorda el marşı far sinyal hiçbir şey çalışmıyor
Hocam son surusumde öyle bir durum olmadida oncesinde ilk aldigimda kuzenin evden cikarken olmuştu onların evi ana yola bağlantıda topraklı ve bozuk bir yol
Hocam arada bir gezintiye çıkıyordum akşamları, kuzen fazla kullanmadığı için motoru 2 haftalık kullanayım dedim bu zaman sürecindede bir sıkıntı yoktu dün akşamda motorla markete indim marketinin yan kısmına park ettim dikkatimi cekende birşey olmamıştı bir ses duymadım veya elektrik aksaminda...
Kontrol ettim hocalarım sigortada bir problem yok gibi akü kutup baslarinida çıkartıp taktım kontağı çevirdim sorun hala devam ediyor bir arkadaş akude sıkıntı vardır demişti ama akude yeni gibi
Merhaba arkadaşlar başıma söyle bir durum geldi iki hafta önce kuzenimin Küba 180r Gold motorunu ödünç almıştım dün gece ise motorla yolda giderken bir anda elektrik kesti far gösterge sinyaller ışıklar hiç biri yanmıyor sorun ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok...