Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kıdemsiz motorcu sınıfına giriyorum ama gönlüme göre bir motor alsam R3 alırdım heralde. Manisa’dan yardırıp Sabuncu Beli’nden gönlümce gidebildiğim kadar gitmek isterdim. Ama benim şuan tek ilacım scooter. Araba hanımda. Oğlanı okula bırak al vs hava şartları uygunsa hep bende… Etli butlu...
Sürücüler sürüş becerilerinden daha fazla modellere takıntılı hale gelmiş. Tebrik ederim herkesin motosikleti en iyisi. Marka, tür vb. şeyler en sevdiğim renk siyah demek gibi bir şey. Öznel öznel öznel. Aile, çocuk gibi durumlardan vakit ayırabilirsem tarzını beğendiğim eski bir motosiklet...
Sym Maxsym 508 ikinci elde 350 400 bin arası ilanlar var. Çift silindir Tmax- Ak550 ile aynı sınıf. Özellik olarak ikisinden de az özelliği var ancak fiyatta bunların altında. Hız sabitleyici, elcik ve koltuk ısıtma yok. Ama 350 ye denk getirirseniz cebinizde diğerlerine göre baya paranız kalır...
Kazanın olduğu yeri çok iyi biliyorum. Işıklarda yeşil yansa da yol kontrolü yapmadan geçmem. Araba sürücüsünün yaptığı kasten adam öldürme olarak değerlendirilmeli. Çok üzücü kurye arkadaşın ölmesi. Söylenecek söz yok maalesef…
Düşük km Piaggio Beverly 350 denk getirebilirsiniz. Hem ıslak debriyaja sahip hem de gidişi çok iyi. Malzeme kalitesi de çok iyi. Parçalarını servis haricinde motopitten de temin edebilirsiniz hemen gönderiyorlar. Pasaportunuz varsa Yunanistan şurası oradan bile alırsınız. Parça fiyatları da...
Merhaba arkadaşlar. Bugün çevre yolunda giderken arkamdan gelen motosikletli bir arkadaş ısrarla selektör yapıp yanıma yaklaştı. Neyse sağa çektim patates çuvalı arka teker diski, göbek ve özellikle kaliperin içerisine öyle dolanıp sıkışmış ki kesmeye çalıştım, pense ile tutup çektim ama boş bir...
Herkese selamlar.36 yaşımdan sonra bir heves motosiklete başladım. Forumdan iki yıldır çok faydalanıyorum. Katkı sunan herkese teşekkür ederim. Bundan sonra üye olarak da ziyaret edeceğim. Herkese sağlıklı sürüşler👋