Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bugün bir arkaşım ehliyet için dosyasını aldı. dosyada a2 yazıyor. yaşı 36 normalde a olması gerekmiyormuydu ehliyetin? kursla baya tartıştılar. a veremiyoruz demiş kurs.
ayrıca bizim a2 ehliyetler ne olacak bizde a için ayrıca kursa mı gideceğiz çevirttiğimizde a olmayacak mı?
arkadaşlar Scrambler yani cafe racer motorlara kafayı takmış durumdayım.. 250 cc bir motosiklet üzerine Scrambler uygulamayı düşünüyorum.. ama motor sökme tamiri konusunda tecrübesizim. bu konuda ne yapabilirim yapmış arkadaşlar varmı?
mesela bu bajaj boxer ön fren disk olsa ve 250 cc olsa...
Arkadaşlar 1 aydır 150 lik sınıftan artık 250 sınıfa geçme kararı verdim bütçem 8000 tl civarında. racingleri seviyorum ama şehir içi kullanım ve arada sırada uzun yol yaptığım için bana mantıklı gelmiyorlar. chopperlerda da aynı tarz sıkıntılarım var. aslında naked arıyordum ama gözüme bu...
Arkadaslar 2 yillik tvs apeche motorunu satma karari aldim uzerine 2500 tl civarinda ekleyerek butcemi. 6000 tl civarina cikaracagim.. Bu butceyle en az 200 cc motor almak istiyorum. Tavsiylerinizi bekliyorum. Cinden uzak durmaya calisiyorum. Ama superlight 200 baya ilgimi cekti hakkinda gorusu...
Son günlerde bu skyteam markası dikkatimi çekmeye başladı oldukça ilginç tasarımları var. marka hakkında bilgisi olan varmı?
http://www.skyteammotorcycles.com/motorcycle-range/vraptor250/
bir kaç aydır chopper tarzı motosikletlere merak sarmıştım. fakat hoşuma giden tarz motorlar çok pahalı yada eskiydi bugün forumu gezerken hyosung gv300 modelini gördüm adeta hasta oldum acaba bu model tr kesin olarak gelecek mi? ne zaman gelecek?
forumda yeni sayılırım okuduğum şeylerde sürekli tvs bajaj hyosung gibi markaların ön yargı ile kötülendiğini görüyorum. motor konusunda usta sayılmasamda yıllardır bu işin içinde biri olarak. kim diyor 200 rs hondadan kötü olduğunu?
bindin mi kardeşim kullandın mı?
10000 km kullandında bir...
arkadaşlar tvs apache motorumun aküsü bitti artık bakımda işime yaramıyor. bu motorun aküsü nedir? kaç volt kaç amperdir? amperi düşük bir akü alırsam ne sıkıntı yaşarım?
3 ay sonra cc yükselteceğim o yüzden işimi görecek ucuz bir aküyü nereden alabilirim?
arkadaşlar sitedeki motosiklet garajını yıktılar çevre düzenlemesi var. motor geceleri açıkta gündüzleri de işyerimin önünde sürekli yağmur altında duruyor. tvs apache marka şuana kadar üzerinede pas vs yoktu bu durum sıkıntı yaratır mı motosiklet için?
Arkadaşlar tvs apachelerde sulu yani bakımlı akü var. ben akünün içindeki suyu boşalttım fakat su asitli idi. şimdi saf su alıp tamamlayacağım. bu şekilde yapsam olur mu?
Arkadaşlar arabalarda olduğu gibi motosikletlerde de çarpışma testi verileri bazı ülkelerde şartmış bunun gibi yamaha r25 test videosunu nereden izleriz?
http://www.mototurkiye.net/hyosung-gt250r-saglamlik-testi/
Arkadaşlar 30 yaşındayım ilk motorumu geçen sene aldım TVS RTR 150 yaş geçmeden hızla büyütmek istiyorum.. Limit 10000 civarı.. 250 lik bir motor ne önerirsiniz?
97 kiloyum boyum 190 ikinci el bir Hyosung GT ile mi girsem supersport işine yoksa yine ikinci el Honda CBR 250 ile mi girsem yoksa...