Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Performans egsozum var ve ceza yemisim arkamdan ceza geldi velhasil kelam offroadci grubu var burda onlarinda performans egsozu var ve benim motordan daha fazla siddetli ses cikmasina rahmen onlara ceza gelmiyor neden boyle adaletsizlik var şikayet edeyim mi ?
arkadaşlar izmire gidip geldim iş gereği 5 gün motor yattı bugun geldim benzin vanasını açtım biraz bekledim benzin karbüratöre dolsun diye marşa bastım bastım yok çalısmadı jikle çektim gene yok biraz daha zorladım çalışır gibi oldu vazgeçtim marşa basmakdan vurdurdum motoru calışdı ama...
Arkadaslar ilk kez motoruma subap ayari yaptim eskisinden biraz fazla ses gelmeye basladi sentil cakim var motorum liftan tay 100 3 subapli olmasindan dolayi illaki ses gelecek ama normal sesden fazla bi ses nerde yanlis yaptim fikrim yok motorum gidisi cekisi guzel ama :-D ilk olarak 1 gun...
2 dir aynı yağı kullanıyorum memnunum siz nerdesiniz nasıldır bu yağ artıları eksileri yaorumlarınızı esirgemeyin :) aldıım motorsikletçi 4 zamanlı ve hava sogutmalı motorlar için özel üretildiğini söyledi bu dogrumudur ??:silent::P:) hayırlı forumlar :)...
arkadaşlar geçen gün tamircide bi motorsiklet gördüm yağsızlıkdan piston gömlek çizmiş nedenini sorunca yağ pompası arızalıymış :queen: acaba cub diye tabir ettiğimiz motorsikletlerde yağ pompası varmıdır. bide motorun yağ değiştirme zamanı yaklaşıyor hangi yagı önerirsiniz :) engin...
arkadaşlar benm sorunum motorumda kısaları açınca sinyallerimde yanıyor ben bu bilerek yaptım ama ihtiyaçım sinyaller devre dısı kaldı sinyal kullanamıyorum asıl sorum sınyalleri baglarsam ampüller aşırı akımdan patlayacak ama ben sinyal verdigimde sinyal verdiğim tarafın sinyalinin...