Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Arkadaşlar bendeki 636 motorum tek kişide çok güzel yürüyor cekiş gidiş çok iyi...fakat artçı hafif kilolu olunca motor yürümüyor
gaz tepkisini çok geç veriyor...Bide motor ısınınca tekrar istop ediyorum bazen marşla beraber gaz kolunu çevirmesem biraz geç alıyor alınca gaz...
Selam arkadaşlar bloktaki yagın atıklarını nasıl temizleye biliriz yağ berrak görünnsün istiyorum...Motul Marka
temizleyiciler var kullananlar varmı acaba faydası varmı
Benim Motorumun Yagı sürekli böyle
:)
Mesela bunun gibi olması
zx636 egzozu koldugun altındaki son bağlantıdan kaçıyor.Resimdeki kelepçeden kaçıyor kelepçeyi tam sıkmama ragmen kaçıyor ve bol kalıyor ne yapmam lazım elyaf olurmu acaba oraya
resim tesilidir.
yüksek devirde motoor siyah duman atıyor ve yüksekdevirden sonraki vitesi vermeden gazı bıraktıgımda egzozda patlama oluyor...yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar iyi günler
videoki gibi ama biraz daha fazla duman atıyor... düsük devirde sıkıntı yok
arızam aşagıdaki videodaki gibidir suan bazendehiç çallışmıyor egzoz kapalı kalıyor uzun yol yaptıgımda sorun eder mi
türkiyede cıkmasına 350 tl ıstıyorlar tamiri olur mu acaba neden öle diş atlıyor ...yorumlarını bekliyorum arkdaşlar
selam arkadaşlar 60 veya 40 km sonunda motor teklemeye başlıyor gaz yemiyor sanki motorlar devreden cıkıyor öksürüyor en sonunda boguluyor . kontagı kapatıyorum ne kadar cok dinlendirsem sorun o kadar geç geliyor ama dinlendirmesem 50mt sonra gene öksürüyor ve stop ediyor...