Ridned kullanıcısının son içeriği

1. R

Vida kırıldı

Arkadaşlar merhaba arka maşada vida kırıldi komple içerde kaldı. Kaynak yapılmicak kadarda ince bir vida önerilerinize açıgım
  2. R

Elektrikli scooteri benzinliye çevirme

Arkadaşlar merhaba iki sorum olacak. Bende elektrikli scooter var 2 bin liraya alıp 10ay kullandım ilana 1000 liraya koyup 4 ay bekledim ama satılmadı. Bende bu paraya satılmıyorsa sağını solunu güzelleştirip binmeye devam ediyim dedim. Boyadım falan paslı yerleri vardı cin mallarındaki...
  3. R

Motor pisti

Merhaba acaba Istanbulda faydalanabileceğimiz ufak 6.5 beygir 11 beygir gucunde motorlarla ufak pistin oldugu bir yer var midir? Uygun fiyatli olan bir yer biliyor musunuz? (Egitim degil)
  4. R

Scooter lastiği

100 180 fiyat aralıgında istanbul şartlarında güzel tutacak bir lastik modeli bilen var mı? 3.00 10 lastik ebadı şehir istanbul
  5. R

Telli elcik dijital gaz koluna uydurulabilir mi?

Elektrikli scooterim var modifiye yapacağım için elcik ve manet aldım. Maalesef elciğim dijital olduğu için gaz teline uygun olan elciğim motoruma uymuyor bir yolu var mıdır?
  6. R

Elektrikli scooterda arka lastik değiştirmek

Mondial e mon mocham var, yuki yk 05 olarakta biliniyor. Arka tekerlek jantin icinde uzun bir çubukla beraber cıkıyor lastik değişimi nasil yapilir?

Yeni mesajlar