RideForLife. kullanıcısının son içeriği

1. RideForLife.

Aksiyon kamerası çerçevesini 3d yazdıracak var mı İstanbul'da?

Hocam ben sana basıp göndereyim. Dolaptan falan ilan açıp kargoyu çok uygun fiyata getiririz. Ben para falan istemiyorum he yanlış anlaşılma olmasın hediyem olsun :)
  2. RideForLife.

Stop çakar takmak istiyorum

Geceleri şehirler arası yola çıkacaksam topcase'e şu bisiklet ışıklarından takıyordum. Hem dikkat çekiyor hem de polis bir şey demiyor. İki tane kırmızı alınıp takılabilir.
  3. RideForLife.

6-12 Ekim 2025 Güneydoğu turu.

Hocam gezinin hakkı 2 haftaymış siz 1 haftaya indirip hızlı tur yapmışsınız :) Emeğinize bütçenize sağlık güzel bir gezi olmuş, sizler için güzel anılar bırakmıştır eminim. Bence bu gezi karadeniz tarafı olmadan bir kez daha yapılmalı. Özellikle Urfadan başlayıp Van Muradiyeye kadar gittiğiniz...
  4. RideForLife.

ruh eşimle tanıştım

Kazasız, belasız, cezasız güle güle kullanın inşallah. Uzun süre araştırmıştım zamanında. Bence alınabilecek en mantıklı motorlar listesinde ilk 3'e girer. Çok güzel seçim yapmışsınız
  5. RideForLife.

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Allah kaza bela vermesin, güle güle güzel günlerde kullanın inşallah. Benim de radarımda olan bir motor, bakınıyorum. Tek aklımdaki soru işareti 1.72 boyum ve arada girmek istediğim toprak yollar.
  6. RideForLife.

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Domi ile Mart 2021'den beri olan birlikteliğimizin sonuna geldik :). 5 yılda 36.5k binmişim. Araba almasam 50-60k binerdim. İlk sıfır motorumdu. Vay be :) Bu mesajda burada not olarak dursun bakalım. Sahiplerine iyi binişler
  7. RideForLife.

2023 Model 20.000 km'de Dominar 400 Almayı Düşünüyorum

Az önce motoru sattım geldim konu önüme çıktı :) Hocam ben de 150mh'den geçtim. Beni hayli hayli tatmin etti. Bir günde İzmirden Antalyaya geldim. Hatta sürüş süresi 5 saatti. Yormadı etmedi. Alacaksanız ve uzun yol düşünüyorsanız ön cam ve gidon yükseltme taktırın mutlaka.
  8. RideForLife.

HGS şart mı ?

Bir iki seferlik bir şey ise gerek yok. Mesela ben almadım ama izmire falan gittiğimde geçiyorum sonrasında ödüyorum. Ama sürekli ise almak lazım bence sürekli ihlale bakıp ödemek zor olur
  9. RideForLife.

23 Nisan Tatili (23-26 Nisan) Tur Önerisi

Selamlar, 23-26 Nisan arasında 1 veya 2 gecelik tur planlıyorum. Akdeniz ve İzmir kıyılarını büyük oranda gezdim, bu sefer aklımda Köyceğiz ve Datça tarafları var. O bölgenin yolları benim için yeni, hem keşif hem de keyifli bir tur olur diye düşünüyorum. Birkaç konu hakkında deneyimli...
  10. RideForLife.

Bisiklet icin pas sökücü

Abi, bulaşık süngeri ve bol asitli bir CocoCola ya da Pepsi. süngerin yeşil kısmı ile dal gitsin. 10 numara 5 yıldız yapar. Denendi, onaylandı. Senelerdir kullandım. Eğerki çizilmesinden dert etmeyeceğin bir bölge ise, mesela zincir, bulaşık teli ile gir. Daha temiz yapar. yaparken eldiven giy...
  11. RideForLife.

Debriyaj Kaçırması

Benim dominarın balatasını kendim değiştirmiştim 31k'da. Yağda bir gece beklettim sonra taktım. Taktıktan sonra tabiri caizse abandım hiç kaçırma yoktu. Ve sadece balataları değiştirdim. Yağ etkiler, hatta bende etkiledi birebir yaşadım. Ama servisin sürekli kullandığı yağdan olacağını hiç...
  12. RideForLife.

Knmaster Lp200 lastik şişiricinin rezalet bir ürün olması

Geçen sene kasım gibi 1400'e alacaktım. Sonradan araya bir şeyler girdi almadım. Geçenlerde Trendyolda indirim + kuponla daha düşük fiyatla aldım. Keşke daha önceden alsaydım dedim. Haftada 1 motorun lastiklerini, uzun yola çıkmadan arabanın lastiklerini, sık sık bisiklet lastiklerini şişirdim...
  13. RideForLife.

seleye oturan sokak kedisi problemi

Bende de benzer problem var. motorun selesine arka çantayı koyarak buldum çözümü. Arka çantayı koyuyorum üzerine branda çekiyorum şimdilik problem çözüldü gibi. Geçen gün çantayı yerde buldum muhtemelen kediler düşürdü düşerken olan gürültü de onları korkutmuştur diye düşünüyorum
  14. RideForLife.

D250 Hırıltılı Blok Sesi

Ben de tas sesine benzettim. Debriyajı sıkınca geçiyorsa tastan geliyordur.
  15. RideForLife.

Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Abi Hayırlı olsun valla sevindim. SYM arkadaşımda var cidden güzel motor, en azından ben beğeniyorum. Bildiğin sulara dönüp nefes alman iyi olmuş. Bi süre kafan rahat hareket edersin. Sıradakini dört gözle bekliyorum :)

Yeni mesajlar