retros kullanıcısının son içeriği

1. retros

Sırt dayama (yaslanma) minderi nereye yaptırabilirim? yardım

Yağmurdan , kardan , kıştan paslanan vidalar ve sonuç sisi bar'ın sırt dayama minderi düşmüş :( Anadolu yakasında nerden temin edebilirim yada yaptırmak eminim daha ekonomik olur, nerde yaptırabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.
  2. retros

Paslanan zincir acil yardım !

Motorum kar , kış derken kapının önünde 1-1.5 ay yatınca, benim de ihmalim söz konusu, yağlamadım tabi hareket de etmedi bu sürede, zincirim o-ring paslanmış ve zincir dönmüyor, motorda gitmiyor tabi, fazlada zorlamak istemedim, kendim bunu nasıl çözerim, aksi halde servisi arasam gelir de...
  3. retros

lastik?

motorumun lastiklerini değiştiricem baktım ki 90 tl yede var, 250 tlyede ...lastik tercihini nasıl yapmalıyım? marka olmayan ama iyi olabilcek uygun fiyatlı olanlar var mı?
  4. retros

mat siyah boya?

motoru aldığımda motor bloğu mat siyah boyalıydı zamanla yıkatmalardan ve çevresel faktörlerden belli yerler çıkmış, rötuş yapabileceğim sprey şeklinde boya mevcut mudur acaba? yoksa boyatmam mı gerekir?
  5. retros

egzost hakkında yardım

motoru ikinci el aldım egzost tabi ki orjinal değil, motor kawasaki el 125, ses güzel ama uzun zaman yolculukta benim bile kafamı şişiriyo, mevcut egzostu susturma imkanı var mı? yoksa egzost nerde değiştirebilirim tavsiye var mı? çıkma egzost bulabilir miyim?
  6. retros

MOTOFEST 2011 (6.YALOVA MOTOSİKLET FESTİVALİ)

BAŞLANGIÇ :8 EYLÜL PERŞEMBE 12:00 BİTİŞ : 11 EYLÜL PAZAR 19:00 YER: YALOVA TİGEM TESİSLERİ ‎0226 813 4353 telefon numarasından iletişime geçebilirler, kamp alanı mevcut çadırlarla gelecekler için, ev ayırtmak için telefondan kamp alanına ulaşabilirsiniz.
  7. retros

marş basıyor ama motor çalışmıyor?!

Bi motorcunun başına gelebilecek en tuhaf şey geldi, 40 km lik yoldan döndüm evin önüne geldiğimde kontakta anahtar yoktu.stop ettim sonrada bir halt edip kontagı başka bi anahtar ucuyla dönermi derken park a aldım ve öle kaldı. neyse bugün motor servisi aldı, çilingir de yaparım dedi fakat akü...

Yeni mesajlar