Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saint Benoit ise bilirim, Kadıköy vapuru cıvıl cıvıl olurdu :)
Eşimle tanışıp 11 sene sonra evlendim. Hep çok iyi arkadaştık. İlişkilerde önemli.
Mutluluklar, bol şans.
Tek teker Kamile rasladım dün, Turkish Ghost Rider :), aksaya aksaya yürüyor.
2004 de Honda standında Repsol 1000 RR ları sadece görmek için sabahladıklarını bilirim.
Hala bir scooter'a biniyor. Bahse girerim bir çok kişi tanımaz.
Yaşlanmaktan korkmayın gençler, yavaş yavaş alıştırıyor zaten...
Maşallah 20 küsür yıldır kaya gibi yerinde duran bir Motosiklet.net var . Buna şükretmek , idare edenlere teşekkür etmek lazım.
Diğer dağılan forumlar gibi olmasın bu da yeter.
Hindistan' da en çok tercih edilen motosiklet firması Hero Motocorp' tur . Hem dayanıklılık, hem fiyat hem de network ile normal şartlarda ne demekse.
Patronları yurtdışındaki iş ortaklarını golf arkadaşlarından seçmese marka daha çok duyulurdu.
Ev savunması için yarı otomatik yivsiz tüfeğim var.
Silah kasamda temiz bir şekilde yatıyor. Düzenli bir şekilde bakımını yaparım.
Tek kurşun, kuş saçması, buckshot olmak üzere yeterli fişeğimde var.
Büyük şehirlerde zombi zaten dolu. Amacım evimin içinden uzak tutmak.
İlk fırsatta...
Bir kaç çocukluk arkadaşım var, 20' li , 30' lu yaşlarda kaldılar büyümüyorlar artık.
Düzgün binin şu motora, daha uzun süre binin.
Önündeki herkesi, ne kadar salak olursa olsun bir şekilde geçmek zorunda değilsin. Sonu yok.
Rahmetli Turgut' un kazasına benziyor, onunki Temde olmuştu. Körfez dönüşü daha hızlı ve daha ciddiydi.
Trafikte 3-4 motor araçlara bu kadar yakın ve hızlı geçiş yaparken araba sürücüsü egzoz vb. ürküp fren yada sağ sol yapabiliyor.
Sonra yapışıyorsun böyle.
İnşallah ciddi bir durum yoktur...
Kızıltoprak Motosa serbest ithalat getirmişti. Grey market çalışıyordu arada sırada.
Sahibinden de arada sırada çıkıyor 2001 modeller .
Ben 2. el Sina abiden almıştım. Keyifli motordu.