retox70 kullanıcısının son içeriği

1. retox70

Seviyorum Laaaan..

Saint Benoit ise bilirim, Kadıköy vapuru cıvıl cıvıl olurdu :) Eşimle tanışıp 11 sene sonra evlendim. Hep çok iyi arkadaştık. İlişkilerde önemli. Mutluluklar, bol şans.
  2. retox70

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Tek teker Kamile rasladım dün, Turkish Ghost Rider :), aksaya aksaya yürüyor. 2004 de Honda standında Repsol 1000 RR ları sadece görmek için sabahladıklarını bilirim. Hala bir scooter'a biniyor. Bahse girerim bir çok kişi tanımaz. Yaşlanmaktan korkmayın gençler, yavaş yavaş alıştırıyor zaten...
  3. retox70

Kaza Yaptım ve Ne olacağını bilmiyorum. Bilgi arıyorum.

Resimleri gördüm de verilmiş sadakanız varmış. Çok geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden korusun.
  4. retox70

Kaza yapsanız burda başlık açar mıydınız ?

profil resmim hasar listem. zamanında konu açmıştım.
  5. retox70

Trakyada Balya Mevsimi SS

Foto sanat eseri olmuş. Bayıldım.
  6. retox70

Erdek motofest ana konusu neden yok?

Maşallah 20 küsür yıldır kaya gibi yerinde duran bir Motosiklet.net var . Buna şükretmek , idare edenlere teşekkür etmek lazım. Diğer dağılan forumlar gibi olmasın bu da yeter.
  7. retox70

3 yıllık ilişkim bitti

Bir sonraki daha iyi olacak emin olabilirsin. Barışırsanız da unutma insanlar değişmez evlendikten sonra bile aynı kalıyorlar.
  8. retox70

Kulak Tıkacı 3500 Lira

İşmont` tan almıştım, açık alanda atış yaparken de kullanıyorum. Şu ana kadar bir kulak çınlaması yaşamadım. Memnun olan da var olmayan da.
  9. retox70

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

Hindistan' da en çok tercih edilen motosiklet firması Hero Motocorp' tur . Hem dayanıklılık, hem fiyat hem de network ile normal şartlarda ne demekse. Patronları yurtdışındaki iş ortaklarını golf arkadaşlarından seçmese marka daha çok duyulurdu.
  10. retox70

e kuralkan dan parça aldım uyumlu mu emin olamadım

Ekrem abi 2004 de ben ordayken oranın eskilerindendi, o emekli olmasın kim olsun .
  11. retox70

ZOMBİ İSTİLASİ BAŞLADI SİLAHINI SEÇ VE BARINAĞINI YAP

Ev savunması için yarı otomatik yivsiz tüfeğim var. Silah kasamda temiz bir şekilde yatıyor. Düzenli bir şekilde bakımını yaparım. Tek kurşun, kuş saçması, buckshot olmak üzere yeterli fişeğimde var. Büyük şehirlerde zombi zaten dolu. Amacım evimin içinden uzak tutmak. İlk fırsatta...
  12. retox70

Kocaeli'de motosiklet kazasında ölen Saniye'nin son anları

Allah rahmet eylesin, tecrübe eksikliği diyelim. Allah şaşırtmasın herkesin başına gelebilir.
  13. retox70

Otoyolda sol şeritteki otomobile son hızla arkadan çarptı

Bir kaç çocukluk arkadaşım var, 20' li , 30' lu yaşlarda kaldılar büyümüyorlar artık. Düzgün binin şu motora, daha uzun süre binin. Önündeki herkesi, ne kadar salak olursa olsun bir şekilde geçmek zorunda değilsin. Sonu yok.
  14. retox70

Otoyolda sol şeritteki otomobile son hızla arkadan çarptı

Rahmetli Turgut' un kazasına benziyor, onunki Temde olmuştu. Körfez dönüşü daha hızlı ve daha ciddiydi. Trafikte 3-4 motor araçlara bu kadar yakın ve hızlı geçiş yaparken araba sürücüsü egzoz vb. ürküp fren yada sağ sol yapabiliyor. Sonra yapışıyorsun böyle. İnşallah ciddi bir durum yoktur...
  15. retox70

Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Kızıltoprak Motosa serbest ithalat getirmişti. Grey market çalışıyordu arada sırada. Sahibinden de arada sırada çıkıyor 2001 modeller . Ben 2. el Sina abiden almıştım. Keyifli motordu.

Yeni mesajlar