Restoringo kullanıcısının son içeriği

1. Restoringo

BMW F650 GS-CS motosikletin restorasyonu

Çok teşekkür ederim. Devamı gelecek hiç şüpheniz olmasın. yeni projelerde görüşmek üzere...
  2. Restoringo

merhabalar. dizel içerisine bir miktar bulaşık deterjanı döktüm. kıvamı biraz arttığı için hemen yüzeyden akmıyor bu bir avantaj ama muhteşem bir fark yaratıyor mu derseniz çok az diye bilirim ama bir miktar dizel kokusunuda azaltıyor deneyebilirsiniz ama plastik yüzeylere kesinlikle mazot...
  3. Restoringo

çiğ köfteyi tam istediğim gibi yapamayınca tepsi bari boşa gitmesin dedim. çok motor parçası yoğurdum içinde. o artık benim için çiğ köfte tespisinden ziyade motor tepsisi oldu.
  4. Restoringo

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Devirdaim mili aslında iş makinesine ait sibobtan yapıldı. Mil yüzeyi zaten ölçülerimize uygundu. Zaten bu milin en büyük özelliği sert malzeme ve taşlanmış yüzeye sahip olması. tornada bu sertlikteki malzemede bu yüzey kalitesine ulaşmak zor olabilir. Boyunu...
  5. Restoringo

o zaman benim kanalım tam sana göre diğer restorasyon videolarımı izlemeyi unutma. yeni projelerde görüşmek üzere. saygılarımla
  6. Restoringo

şuan kozmetiği ile ilgileniyorum belki biraz farklı bir tasarım oluşturabilirim.
  7. Restoringo

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp izlediğiniz için. Motorun aşırı torklu olduğunu düşünüyorum piston ve stork mesafe ölçüleri biraz fazla bakalım bittiğinde gerçekten serseri mayın olabilir.
  8. Restoringo

Herkese merhaba arkadaşlar 2002 model BMW motosikletin yeniden doğuşuna şahit olacaksınız. Motosiklet uzun süredir depoda atıl bir şekilde duruyordu sebebi ise mekanik sorunların olması. Burada buna çözüm bulup motosikleti fabrikadan çıktığı halden daha güzel hale gelmesi için uğraşıyorum sizide...
  9. Restoringo

Jawa Stadion Full Restorasyonu

Evet genetiğimizde var ne yapalım :);) 1736444239 Çok teşekkür ederim. Zaman ayırıp izlemeniz benim için onurdur. saygılarımla 1736444313 Çok teşekkür ederim. Bu benim en büyük zevklerimden birisi can atarak yapıyorum olmayan zamanımdan zaman çıkartarak bunları restore etmeye çalışıyorum...
  10. Restoringo

Jawa Stadion Full Restorasyonu

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine sizlere bir video sunmanın sevincini yaşıyorum umarım keyifle izlersiniz şimdiden teşekkürler.
  11. Restoringo

1958 Model Jawa'nın motor resterosyonu

Merhaba sevgili motosiklet aşığı dostlar yeni restorasyon projemi sizlere sunmaktan gurur duyarım. https://www.youtube.com/watch?v=Oze4Z0EGvr8
  12. Restoringo

Sovyet Rus dönemi mopedinin baştan sona restorasyonu. Riga 13

Ülkemizde neredeyse hiç yok denecek kadar az olan Sovyet Rusya döneminde Letonya da 1965 yıllarından itibaren üretime başlanan Riga mopedinin Restorasyonu ile karşınızdayım. Ülkemizde az olması ve yedek parça teminin neredeyse imkansız olması sebebiyle bazı parçalar el yapımı bazısı ise başka...
  13. Restoringo

Piaggio scooter baştan sona restorasyonu

Selamlar motorsiklet aşığı arkadaşlar. Daha önce 1969 Model Fransız Motobecana mopedi restore etmiş ve sizlerle paylaşmıştım. Orada aldığım olumlu yorumlar beni çok mutlu etti. Aslında elimde bir çok eski scooter, Moped ve motorsiklet var onların restore edebilmek için zaman oluşturmaya...
  14. Restoringo

Motorsiklet motoru restorasyonu.

Bir çok problemi aynı anda barındıran Piaggio x9 250 çalışmayan scooter motorumuzu. Çalıştırabilmek için revizyon yaptık. Umarım beğenirsiniz. https://youtu.be/6fkBKPB2KiA ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:37 ----------...
  15. Restoringo

1969 MOBYLETTE RESTORASYON PROJESİ BAŞTAN SONA

Herkese merhabalar. ben hobi olarak restorasyonlar yapıyordum bu zamanla videolara girmeye başladı ve sonunda benimde severek izlediğim restorasyon videoları arasında yerini almaya başladı. ülkemizde çok iyi restorasyon yapan ustalar var ancak bunu bu şekilde sunan çok insan olduğunu...