ReinaSachi kullanıcısının son içeriği

1. R

ZX-4RR mı CBR 650 R mı almalıyım ?

Sorma ya hangi 600cc aşağıyı görsem a2 sanıp motoru 33kw üstü görüyorum daha işi kapamadım çok
  2. R

ZX-4RR mı CBR 650 R mı almalıyım ?

Kawasaki zx4rr piyasada mühendislik harikası 4 silindir motorla öne çıkıyor, o cc grubunda başka 4 silindir yok diye biliyorum hatta. yüksek devir çevirmesiyle de spor sürüşe daha uygun olur gibi geldi. 650cc ve 400cc de tork farkı silindir hacmine bağlı tabiki olur ama mevzu spor sürmekse...
  3. R

Bu motordan nasıl anlayabilirim

Baştan sona söküp takmak derken çalışma prensiplerini, parçaların fonksiyonlarını bakımlarını teoride mi öğrenmek istiyorsun yoksa baya kelle swap yapmaya yetecek pratik bilgi mi lazım? Tüm parçaları söküp takabilmek pratik tecrübe ister diye düşünüyorum ustalar bile zorlanıyor çoğu şeyde :p
  4. R

Yuki taro gp2 alınırmı

Evet o konuda haklısınız, ben ilk aldığımda geri ittiremediğim için yatırmıştım motoru. 140 ebat olması çok kötü bir de, spor motora spor lastik takamıyoruz ebatları bulamadığımız için scooter lastiği taktık. Cbr125 nasıl başlamak için?
  5. R

125cc Supermoto veya cross tavsiyesi

Evet heyecanıma yenik düşmüşüm biraz forumlara direkt kendi motorumla katılsam en iyisi olur diye öyle yapmıştım, forum işleyişi ve motosiklet klasmanları hakkında daha çok bilgi verirseniz çok memnun olurum
  6. R

Yeni motorcuyum, sınflar hakkında bilgim eksiktir doğrudur, foruma da yeni katıldım ayrıca doğal olarak kendi motorum olduğu için gp2 yi en detaylı şekilde anlatıyorum. Her türlü burda 125cc motor incelemeleri var kendi açımdan, motor sınıfları hakkında bilmediğimi de gösterdiniz teşekkür ederim...
  7. R

Yuki Taro GP2 Alınır mı ?

Ben uğraşmayı yaptırmayı falan seviyorum o yüzden sorunsuz motor kullanma gibi bir davam yoktu o yüzden sorun olmuyor,daha hiç arıza da görmedim zaten. Zaten max 2 yıl kullanılıyor bunlar çok da düşünmeye gerek yok
  8. R

Merhaba 16 yaşındayım yuki gp2 kullanıyorum. 125cc süpersportları aylarca araştırdım almadan önce bildiğim kadarını anlatayım. 125cclerde bence öncelik bütçe. Scootwrdan tecrübe yapmışsın o yüzden başlangıç motoru olarak düşünmene gerek yok kullanımı daha farklı ama alışman zaman alır. 125cc de...
  9. R

QJ SRK 125 R vs Yuki Taro GP2

Ben aldığımdan beri arıza sorun yaşamadım hiç, servisi de çok sorunlu gibi değil bakımları için götürdüğümğzdede yardımcı oldular baya. Qj alalım da Qj cidden güçsüz kalıyor bence gp2 alınmadığına pişman olunur. Ayrıca qj lerin bazılarında abs yok insanlar bilmeden alıyor özellikle yeni...
  10. R

Yuki taro gp2 alınırmı

Yurtdışında bu motorun adı lexmoto lxs 125 diye de geçiyor ama sanırım yuki nin gp2 sinde piston değişimi tarzı birşeyler oluyor çünkü gp2 gerçekten 125cc gibi gitmiyor 250cc tek pistonlu makinalara kafa tutuyor.
  11. R

QJ SRK 125 R vs Yuki Taro GP2

Merhabalar ben de 16 yaşındayım yuki gp2 ile başladım. Lafı uzatmadan söylemek gerek racing tipi motorun kullanımı naked a göre biraz daha değişik ve zor. Yuki gp2 bence racingler arasında alınabilecek en zor motor a1 ehliyetiyle. Ben artık öğrendiğim için çok çok keyif alıyorum çünkü aynı...
  12. R

Yuki Taro GP2 Alınır mı ?

Benim başlangıç motorum gp2, daha 6 aydır kullanıyorum. İlk motorum olduğundan manevralarım zayıftı ama motorun ağır olması çok büyük Bi faktörü eğitim motorunda kolayca yaptığım dönüşleri gp2 ile daha yeni yeni yapabiliyorum. Mevzu spor motor olduğunda kullanımı baya fark ediyor, önce spor...
  13. R

Yuki taro gp2 alınırmı

Ben kullanıyorum gp2 ama yükseltme falan yapanı duymadım, benim bildiğim bu motorların ruhsatta 125cc ama gerçekte 200cc olduğu. Piyasa hilesi gibi bi şey sanırım direkt pistonu değiştiriyorlar silindir kafası aynı. Araştırmışsan bilirsin zaten, gp2 a1 ehliyetiyle alınabilecek en hızlı motor...

Yeni mesajlar