Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 200 lira civarınd bir kask almayı düşünüyorum. İnternetten kendi bilgim dahilinde beğendiklerim Lazer Vertigo ve Scorpion Exo 400. acaba kullananlar ne derler; neleri iyidir neleri kötüdür hangisini önerirler. Tabi bu ikisinden biri olmak zorunda değil; bu fiyatlarda daha iyi olduğunu...
arkadaşlar 200 300 lira gibi bir bütçem var kask için; fullface kask istiyorum çeneden açılanlara pek güvenmiyorum ve güneş vizörü istiyorum; lens kullandığımdan güneş benim için ciddi bir problem. Bu bütçe ve şartlarda bana önerebileceğiniz kask modelleri nelerdir; arashi ve nzi'a baktım ama...
Başlıkda dediğim gibi cruiser almak istiyorum, daha önceden vitessiz motosiklet tecrübem var. 6000 lira gibi bir bütçem var ne önerirsiniz ? 2. el istiyorum temiz bişi bulursam alıcam; intruder ve dragstara baktım ya pahalı yada temiz değil motorlar sizin de bi fikrinizi alayım :queen: