Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkeze iyi geceler bu konu varmıydı bilmiyorum ama biraz arastırdım ama aradığım cevabı bulamadım simdi motor marşla çalışmıodu aku bitikdir diye aku aldım taktım 1 gün marşla çalıştı sonra çalışmamaya başladı kornaya basınca gösterge ısıkları sönüodu yine de çalmıodu aku şarj olmuo diye sorun...
Dün motoru saniye götürdün sübap ayarını yapıyım derken iyice bozdum çok ses geliyordu götürdüğümde sadece subap ayarı deil eksantrik zincirinden pianolardan gel geldiğini göğrendim ban bi fiyat çıkardı krank kolu silindir değişicek işlik malzeme 335 lira gibi bi fiyat verdi sizce normal mi
öncelikkle herkeze iyi akşamlar bugun motorumun ön diski ni ve fren balatalrını değiştirdim butun parçaları söktüğüm gibi yeni parçalarla değiştirdim neyse alt merkezi diske biraz zor soktum hidrolik yagını değiştirdim vemilinide sıktım fakat lastik zor dönüor biraz araştırdım zorlanması...