Red_Kit kullanıcısının son içeriği

1. Red_Kit

husaberg fe450/550

arkadaşlar gene bir soruyla burdayım :=) husaberg fe 450= crf450r fe 550 = ktm 525&530 diyebilirmiyiz???????????
  2. Red_Kit

Bursa festivaliiiiiiiiiiiiiii

Arkadaslar festivale katılcak olan kaç kişi var ve eşlik edecek varsa bekliyorum seyir hızım 110 140 arası ve cuma günü yola çıkacağım düzceden iyi akşamlar..........
  3. Red_Kit

Husaberg Fe450/Crf 450X&R

Bu 3 model hakkında motor ömrü ,parça fiyatları ve gücü hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim. Not:Almak için değil bilgi edinmek amaçlı.
  4. Red_Kit

2004-2005 YZF-R1 kullanıcıları buraya

Herkeze iyi akşamlar.. Arkadaşlar ben 2004-05 R1 hakkında kötü bir şey duydum doğruluğunu kontrol etmek istiyorum Debriyaj problemi varmış hemide hastalık derecesinde doğrumudur...ve başka hastalıkları varmı ??? ilginize teşekkürler iyi akşamlar :=)
  5. Red_Kit

Bela anmak istemiyorum ama....

Ybr 125 motorumu 0 km aldım ve 3. haftasında deposuna bir şeyle vurularak ufak da olsa hasar verildi simdi de sinyallerini sprey boyayla boyamışlar. Ne zihniyetle ne amaçla ve ne cesaretle bunu yapıyorlar hiç mi saygı kalmamış yazık vallaha yazık insanlarımız yoldan çıktı artık, herkes sapıtmış...
  6. Red_Kit

Z750 ve 600 SS arasındaki fark

Arkadaşlar z750 ile herhangibir 600 SS arasındaki performans farkı ne ölçüde merak ediyorum bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar cevaplarınızı beklemekteyim .. İlginize teşekkürler........
  7. Red_Kit

Herkeze Merhaba

Adım Görkem Düzcede üni okuyorum İstanbulda yaşıyorum ilk okul 5.ci sınıfta pw 80le başladım ve bende motorsiklet hastalık boyutuna ulaştı artık:D şuan 22 yaşındayım hala doyamadım ve sıkılmadım.. Motorsiklet = Özgürlükkk :=)
  8. Red_Kit

BMW 1150 GS Vs Honda Varadero XL1000V/A

Selam arkadaşlar Yaklaşık 4 sene GS kullandıkdan sonra Varaderoya geçtiğimde hissettiklerimi sizlere aktarmak istiyorum.İkisi arasinda 7 yaş var nekadar adil olur bilmiyorum.:mrgreen: 2003 Gs le başlayalım Artıları -Mükemmel ötesi fren -Muhteşem tork -Virajda verdiği güven -Harika oturuş...

Yeni mesajlar