Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar festivale katılcak olan kaç kişi var ve eşlik edecek varsa bekliyorum seyir hızım 110 140 arası ve cuma günü yola çıkacağım düzceden iyi akşamlar..........
Bu 3 model hakkında motor ömrü ,parça fiyatları ve gücü hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim.
Not:Almak için değil bilgi edinmek amaçlı.
Herkeze iyi akşamlar..
Arkadaşlar ben 2004-05 R1 hakkında kötü bir şey duydum doğruluğunu kontrol etmek istiyorum
Debriyaj problemi varmış hemide hastalık derecesinde doğrumudur...ve başka hastalıkları varmı ???
ilginize teşekkürler iyi akşamlar :=)
Ybr 125 motorumu 0 km aldım ve 3. haftasında deposuna bir şeyle vurularak ufak da olsa hasar verildi simdi de sinyallerini sprey boyayla boyamışlar. Ne zihniyetle ne amaçla ve ne cesaretle bunu yapıyorlar hiç mi saygı kalmamış yazık vallaha yazık insanlarımız yoldan çıktı artık, herkes sapıtmış...
Arkadaşlar z750 ile herhangibir 600 SS arasındaki performans farkı ne ölçüde merak ediyorum bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar cevaplarınızı beklemekteyim ..
İlginize teşekkürler........
Adım Görkem
Düzcede üni okuyorum İstanbulda yaşıyorum ilk okul 5.ci sınıfta pw 80le başladım ve bende motorsiklet hastalık boyutuna ulaştı artık:D şuan 22 yaşındayım hala doyamadım ve sıkılmadım.. Motorsiklet = Özgürlükkk :=)
Selam arkadaşlar
Yaklaşık 4 sene GS kullandıkdan sonra Varaderoya geçtiğimde hissettiklerimi sizlere aktarmak istiyorum.İkisi arasinda 7 yaş var nekadar adil olur bilmiyorum.:mrgreen:
2003 Gs le başlayalım
Artıları
-Mükemmel ötesi fren
-Muhteşem tork
-Virajda verdiği güven
-Harika oturuş...