Red*X kullanıcısının son içeriği

1. R

Honda Cbr 125 R

Honda Cbr 125 R Arıyorum. Şehir : İstanbul / Kadıköy / Kozyatağı Model : 2005 ve Üzeri. Km : 20.000 Km altı. Fiyat aralığı : Km'ye , modele ve motorun durumuna göre değişir. 3.000 TL - 4.500 TL Motoru alacağım tarih : 2 Hafta sonra. ( İzinli günlerimiz sabit değil hep değişiyor , izinli...
  2. R

Honda Cbr 125 R ( 2006-2007 ) 2.El 35.000 Km / Tvs Apache 2012 Model 0

Merhaba arkadaşlar. Alacağım motoru ; Şehir içinde kullanacağım. Yılda 3 - 4 kere yazın İstanbul'dan Bursaya gideceğim. Amacım gezmek , dolaşmak ve motoru öğrenmek amaçlı olacak. Racing tarzı motorları seviyorum.Yükselttiğimde ise gene racing alacağım. Şehir içinde iki motorda yeterli olacak...
  3. R

Honda CBR 125 R / ARIYORUM

Merhaba. Honda kısa zaman içerisinde Honda Cbr 125 R alacağım.İlanları araştırıyorum.Buraya da yazmak istedim. Model : 2004 Model üstü Km : 20.000 Km altı. Fiyat : 4.500 TL Şehir : İstanbul Oturduğum yer : Kozyatağı Motoru alırken evimin yanındaki tanıdığım motorcuya götüreceğiz ve kendisi...
  4. R

2.El motor almak ile ilgili bir sorum var

Merhaba 2.el motor alacağım fakat sorum var. Motoru deviraldıktan sonra ruhsatı değiştirmek için notere mi gideceğim ? Devir muayenesi istiyorlar mı ?
  5. R

İstanbul ayaklandı :)

İstanbul ayaklandı :) Destek veren varmı ? Birazdan sokaklara dağılıp , caddeye ineceğiz desteğe :)
  6. R

Tvs Apache RTR 150 / Honda Cbf 150 / Yamaha Ybr125 / Honda Cb125e

Bu 4 model arasından en fazla oyu hangi motosiklet alacak diye bir iddiaya girdim arkadaşımla. Benim ve arkadaşımın seçimini belirtmek istemiyorum.Başlangıçta en çok tartışılan ve araştırılan motorlar bunlar. Amacım sadece gelecek oylara bakmaktır.Hiçbir şekilde tartışma konusu yaratmak...
  7. R

Kanal tedavisinden tedavisinden sonra içki içilir mi ?

Doktor sadece birşey içme ve yeme dedi.Dişime kanal tedavisi yapıldı fakat biraz üst seviyede.2 Saatte yakın tedavi gördüm ağzımı açık bırakmaktan çenem ağrıdı.Dişçiye 13.55'de girdim 15.45 gibi işimiz bitti ve çıktık.Şimdide eve geldim.Doktor 1 saat birşey deme içme dedi.Fakat 2-3 saat sonra...
  8. R

125 cc / 150 cc Motosiklet Tavsiyesi

Merhaba. 125 cc veya 150 cc motosiklet almayı planlıyorum. Scooter deneyimim oldukça mevcut. 2.El düşünmüyorum , 0 alacağım. Ekipmanlar için yeterinden fazla miktarda para ayırdım. Motosiklet için 3.500 - 4.000 TL bütçem var. Alabileceğim en iyi motorlar Honda cb125ace ve cb125 olacak diye...
  9. R

Kanuni Kanuni GT 170 R / 2013 Yeni Model

GT 170R Genel Garanti: 2 Yıl Silindir Hacmi: 170 cm³ Motor: Tek Silindir 4 Zamanlı Silindir Çapı ve Strok: 62,0 x 56,2 mm Sıkıştırma Oranı: 9,2:1 Soğutma Sistemi: Hava Soğutmalı Maksimum Güç: 9,0 kW (7500d/d) Aktarma: Zincir Şanzıman: 5 Vites...

Yeni mesajlar