Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yavaşça sağa yanaş
çek sağa
ehliyet ruhsat
bagajı aç
bune
aracı bağlıyorum
ceza keserim
sök bunları
seni bidaha görmiyim.
terörist değiliz memur bey bizde bu vatanın evlatlarıyız göruntumuz farklı olabilir jantlarımız büyük lastıklerımız ınce olabılır yere değcek gibi durabiliriz ara sıra...
S.a arkadaslar 28.03 .2014 itibari ile 2012 model 9000 km de cibi r aldim satan atkadas cok iyi bakmis motora. Yanliz debriyaj biraz yukari da kavriyor asagidan ayarlasam olurmu siyirma felan yok eskisehirde yetkili aervisine genel bakima goturdum cok duzgun motor dediler devriyaji soylemeyi...
arkadaşlar 2012 yeni kasa cbr 125 im var 9500 km de debriyaj biraz yukarıda kavrıyor ayarlattırayım mı yoksa kalsınmı ?
sıkıntı oluşmasından korkuyorum.Tecrübeli arkadaşlar önerilerinizi beklerim
arkadaşlarım 2012 cbr 125 r kullanıcısıyım motorumun sinyalleri çalışmıyor hiç tepki bile yok
sinyal flaşörünün yerini bulamadım muhtemelen kablo çıkmış olsa gerek nerededir bu parça acil yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaslar mrb forumda yeniyim cuma gunu ikinci el 125 r aldim motorumun sinyalleri hic yanmiyor arkadasi aradim kablosu cikmistir dedi direksiyonun oralarda dedi ama oyle bi kablo yok garantisi devam ediyor ama xenon var garanti disi olurmu yardimdimlariniz icin tesekkur ederim