reclusive kullanıcısının son içeriği

1. reclusive

Son dakika İstanbul da motosiklet kullanmak yasak

https://www.haberler.com/son-dakika-istanbul-da-firtina-dolayisiyla-bugun-14564115-haberi/
  2. reclusive

Karadeniz Akdeniz yolu (Ordu)

Merhabalar belki duymuşsunuzdur bu yolu.Yol tamamen bitmedi ama Ordu güzergahı bitmek üzere.20 küsür tünel,güzel asfalt,fındık bahçeleri ve manzara eşliğinde güzel bir yol olmuş.Virajcılar daha çok sevecek :) TempesTr(Bora) ile Ordu Mesudiye ilçesinden Ordu merkeze bu yoldan sürüyoruz. Boranın...
  3. reclusive

Ordu da yolda kaldım.

Merhaba Bayramda aile ziyareti için İstanbuldan orduya geldim buraya kadar sıkıntı yok. Dün dolaşırken yeni asfalt dökülmüş yola girdim mecburi motor 100 derece üstüne çıkıp fan açmayınca stop edip kontrol ettim. Yeni dökülen asfalt taki taşlar radyatörün oraya kadar gelmiş fanı sıkıştırmış fana...
  4. reclusive

Tekirdağ Uçmakdere

Merhaba geçen hafta sonu can sıkıntısından ne yapayım ne edeyim derken bir baktım motorun üstündeyim. Yanıma yoldaş bulamadım bende çok övülen uçmakdereye gideyim dedim İstanbul'dan çıktım gidiş dönüş 420km yol yapmışım. Trafiğe kalmamak için otobandan silivriye kadar gittim sonra sahil...
  5. reclusive

Muayne erteleme

Merhaba muayene tarihim nisanda bitti tuvturkteki arkadaşım şimdi yaptırma 3 ay erteleme geldi diyince bende yaptırmadım. Az önce çevirmeye girdim muayne olmadığı için ceza kesildi polisin demesine göre 65yaş üstüneymiş bu muafiyet bilgisi olan varmı? Haberlere baktım yaşla ilgili bişey yazmıyor.
  6. reclusive

2300KM İstanbul-Ordu

Merhabalar geçen yaz aile ziyareti için 1 hafta İstanbul'dan Ordu'ya 2300kmlik yol yapmıştım.Transit gidip gelmiştim birazda Ordu'da gezmiştim.Telefonum geri geldikten sonra bozulduğu için tüm resimler silindi sosyal medyada kalanları var sadece. Motosikletim 2011 model Yamaha Xj6 Diversion F...
  7. reclusive

Amortisör Kovanı

Herkese hayırlı günler, 1 ay önce motorumun(2011 model)yamaha servisinde amortisör yağını ve keçesini değiştirdim.Yaklaşık 2 haftadır kovanın alt tarfından milin olduğu yerde ufak bir terleme olduğunu fark ettim fakat herhangi bir damlama yok sadece terleme.Bugünde motora ince bir temizlik...
  8. reclusive

Yamaha xj6 diversion f

685132562 ilan no 2011 model 55binde
  9. reclusive

Elveda Dostum.

11.06.2018 sabah saatleri ayrılık vakti gelmişti artık.Bu benim 3. motorumdu ama diğer ikisinden çok farklı idi.3 motorumlada aramda bir bağ vardı normal iki insanın arasında olan bağlar gibi birşey.Belkide fazla abartıyorum ama içimde bir burukluk var.364 gün beraberdik ve 12bin km devirdik...
  10. reclusive

2014 yeni kasa cbr 250 hrc

548720919 ilan no kaza konusu profilimde var. temiz motor alana hayır olsun.
  11. reclusive

Akaryakıta indirim !

Eee seçim yaklaşıyor olacağı buydu.. https://m.haberler.com/benzine-vergi-indirimi-geliyor-10798742-haberi/
  12. reclusive

2014 yeni kasa cbr 250 hrc

2014 model hrc motosikletim satılıktır.2300tl hasar kaydı var değişenler 3 sinyal koruma takozları sağ grenaj arka plakalık ve alt mesnet honda drd hasanpaşada değişmiştir.led xenon vardır lastikleri ön mitas arka irc yenidir 24bin bakımı yapıldı şuan hiçbir sıkıntısı masrafı yoktur...
  13. reclusive

Satılık cbr250

2014 model hrc 23900kmde bakımları tam hasar kaydı 2300tl konusunu acmıştım profilden görebilirsiniz. cbf600 xj6 gsr600 ile takas olur
  14. reclusive

Gece yarısı kaza yaptım.

Öncellikle çok şükür bende hiç birşey yok.Olay Ataşehir Kayışdağında gerçekleşti evime doğru gidiyordum kavşağa geldim kırmızıda en öndeyim tabi durdum arkam bomboş saat 00:30 bekliyorum daha süre var diye ellerimi çekmişim gidondan havada soğukya çiçek olmuşum yeşil yanmasını bekliyorum...
  15. reclusive

4.motor önerisi (4 silindir)

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Bütçe max 25 bin. 4 silindire geçmek istiyorum naked yada da ss motor önerilerinizi bekliyorum kafada birçok model olunca sizlere danışmak istedim.yada şöyle diyelim 25bine alınabilecek en iyi motor desek 😀

Yeni mesajlar