RecepAlışkan kullanıcısının son içeriği

1. RecepAlışkan

Yetmişten Yediye Bir Dönüş Hikayesi

Selamlar,saygılar herkese 20 Yıla yakın motosiklet kullanıcısıyım,kullanıcısıydım Harleyinden,TransAlp XL 650 sine...Aynı zamanda karavan ve çanta ile de yurt içi ve yurt dışı geziler kamplar yaptım Kol,bacak,omuz,kaburgalar defalarca kırıldı 2017,2022,2023 (Ekim) [/url][/IMG] [/url][/IMG]...
  2. RecepAlışkan

İnazuma İle Harem Sefası

Selamlar herkese bugün inazuma 250 nin Hava filtresi,buji,Fren hidroliklerini değiştiktren sonra ufak bir konrol sürüşü yaptım (Hava filtesi için ustadan yardım aldım)Hava filtesi değişimi için grenajları çıkardığınızda iki adet bujiyi değiştirmek gayet kolay Neyse Haremde güzel bir deniz sefası...
  3. RecepAlışkan

Yeni Demir Yığını Suzuki İnazuma F 250

Demir yığını olarak lanse etmem umarım kimseyi üzmez Demir yığını deme sebebim Motorsikletlerin,kullandığımız tüm materyallerin birer ''Araç AMAÇ OLMADIĞIDIR''TransAlpinden 600 cc American edition Shadow,Dragstar 650,Harley davidson 883 sporster kullanmış sayısız gezi ve kamplar yapmış biri...
  4. RecepAlışkan

Salda Gölünde TransAlp XL650 Kardeşliği

Selamlar geçen takip edenler bilir Kurban bayramında CBF 150 ile 2.5 günde 2500 km yakın yol yapmıştım 21 saat motor sürmüştüm Gittiğim rota D-915 idi o zamanlarda TransAlp vardı fakat rotanın zorluğundan CBF i seçmiştim ve o rotaya yine yalnız gidecek olsam CBF ile giderdim bu notları yazdıktan...
  5. RecepAlışkan

Dünyanın En Tehlikeli D-915 Bayburt Of Yolunda Biri Var

Öncelikle hepinizin Bayramını kutlarım Birçok yerli yabancı sitede gezi paylaşan biri olarak ADV Rider da Rus bir arkadaşın tavsiyesi üzerine yola çıktım Yola geçen hafta almış olduğum TransAlp xl 650 ile değilde CBF 150 ile çıktım 2.5 günde yaklaşık 3.000 km yol yaptım Dönüşüm 19 saat 1070 km...
  6. RecepAlışkan

Demir Yığınları

Tüm yoldaşlara selamlar saygılar...Honda XL 650 TransAlp ile Türkiyenin öoğu yerini gezdim dağ dere tepe viraj Batum turları karadeniz turları vs vs Honda nın XL 650 TransAlpinden önceki motorlarım Harley Davidsonundan Amerikan Edition Honda Shadow Oradan Viragolar daha bir çokları çıkar Çok...
  7. RecepAlışkan

Yolda Biri Var İrana Gidiyor

Arkadaşlar bilindiği üzere İran hemen yanıbaşımızdaki komşumuzdur Çok eskilere dayanan tarihiyle,mimari yapılarıyla,misafirperverliğiyle benzin fiyatlarındaki ucuzluğuyla vizeyesiz seyahat olanaklarıyla birçok motosiklet kullanıcısının ziyaret etmek istediği ülkelerin başında gelmektedir 12...
  8. RecepAlışkan

Dere Tepe Viraj gittik

Düzce,Mudurnu,Abant bol stabilize yollu gezimi sizlerle paylaşıyorum Arkadaşlar daha fazla fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz Herkese bol yollu geziler https://yoldabirivar.wordpress.com
  9. RecepAlışkan

Yolda Biri Var

Motosikletli yada patenli 4x4 lü yada karavanlı bisikletli yahut yayan Selam olsun tüm yolculara Arkadaşlar Ben Recep Alışkan Yabancı ve yerli birçok sitede mevcut olan gezilerimi terübelerimi sizlerle paylaşmak bildiklerimi öğretmek bilmediklerimi öğrenmek istedim Harley Davidson sportster...
  10. RecepAlışkan

Selam Olsun Hepinize

Recep Alışkan Üsküdar İstanbul Kullandığım motosiklet Honda xl 650 Transalp Bu forumu hayatında birkere de olsa mutlaka motosiklet ile ilgilenen herkes kullanmıştır tahminimce Ben Honda xl 650 Transalp i almadan önce bu forumda misafir olarak oldukça faydalı bilgiler edinmiştim Herkese kazasız...