recepakkalp kullanıcısının son içeriği

1. R

Spaycmi pcx mi

Merhaba arkadaşlar. Sizleri rahatsız ediyorum ama sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Bir tane scooter tipi motor almak istiyorum onun ıcınde 0 km spacy alfa alma düşüncesindeyim. Malum 12000 TL civarı. Size sormak ıstesıgım konu ise. Bu paraya 2.el pcx mı almalıyım yada spacy alfa mı daha...
  2. R

ZİNCİR GERDİRME CİVATASI

ARKADAŞLAR DÜN CBF motorumun zıncırını gerdırmek ıcın cıvataları gevzetirken ayak frenının oldugun taraftakı yanı sag tyaraftaki 8-9 yada 9-10 anahtarla sıkılıp acılına küçük somunların baglı oldugu uzun cıvata kırıldı.onu nasıl yemeın edebılırım bana yardımcı olurmusunuz.internettan baktım...
  3. R

motorum çalışmıyor yardım

arkadaşlar motorumu yenı aldım zor marş basıyordu.bende yenı sıfır aku aldım.sulu akü.bugun şarj ettırdfım ve akşam motoruma taktım.ılk marsı bastıgımda bıraz zor çalıstırdı.sonra 2-3 defa denedım çalıstırdı ama ondan sonra hiç çalıştırmadı.aynı eski aküdeki çıkardıgı sesı cıkardı.gırrr gırr...
  4. R

CBF150 GRENAJ

merhaba arkadaşlar 2008 model cbf 150 ile aranıza katıldım çok şükür.motorumun depo grenajındakı cbf150 yazıları silik ve kimi yerleri sürtünmeden kopmuş gıbı.acaba bu yazıyı bulabılecegım yer varmı?ıkı tarafındakı yazılarını degıstırmek ıstıyorum.varsa bana yardımcı olurmusunuz lütfen...
  5. R

4000 TL lik motor tavsiyesi??

merhaba arkadaşlar 4000 tl bütçem var ve motorsıklet almak ıstıyorum.sizden ricam bana hangı motorsıkletı önerırsınız? yardım edersenız sevınırım çünkü hevesim varken buaralar almak istiyorum:)
  6. R

2008 CBF150

merhaba arkadaşlar.nasıpse yarın pazarlıgını yaptıgım 2008 model orjınal 19000 km de kazası yatması olmayan memur bırınden cbf150 alacagım.sizce 7 yaşındakı 19000 km yapmiş motoru almak mantıklı olurmu.sıfırıyla yarı yarıya fıyatı.aslında fıyat uygun dıye alkmak ıstıyorum.sıfırını alacak gucum...
  7. R

CBF150 TAŞIMA ACİLLLL !!!

arkadaşlar nasipse bugun cbf150 alacaghım.ancak bir sorunum var.şuan izmiredeyim.ve motoru trabzona goturmek ıstıyorum.çünkü orada ıkamet ediyorum.acaba otobusle götürme imkanım varmı? cbf150 otobusun bagajına sıgarmı? daha önce bu sekılde goturen arkadasımız oldumu.yada baska bır yolu varma...

Yeni mesajlar