Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kuba superlight 200 ve falcon freedom 250 arasında kararsız kaldım her şeyimi seçtim ayarladım artık son aşamadayım sizlerin de fikirlerini almak istiyorum 0 alacağım motoru lütfen fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Motosiklete yeni başlayacağım aklımda cbr 125r almak vardı ilk başlarda ama şehrimde chopperları gezerken görünce gerçekten çok ilgimi çekiyor ve uygun fiyatlı bir chopper almayı da düşünür oldum sizce ne yapmalıyım? kuba superlight 200 veya cbr 125r almayı düşünüyorum. cbr 125 zaten harika bir...
Arkadaslar yeni bir ilan gördüm 2014 8.ay pulsar 7.150tlye gördüm bu motorun o zamanki 0 fiyatı neydi acaba? Aldığı fiyattan daha yükseğe satma çabalarından dolayi fiyata güvenemiyorum forumda da pulsar kullanan çok kişi olduğu için sormak istedim
Arkadaşlar motosiklet montu alacağım ama aklımda bi soru var forumda da cevap bulamadım.Motosiklet montunu 4mevsim mi mont almalıyım yazlık file mont mu yoksa deri mont mu? deri montların fiyatı fazla acaba orta halli bir deri mont alacağıma kaliteli bir tekstil mont mu almalıyım? deri mont...
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=182011433
Tecrübeli ve bu işten anlayan arkadaşlar linkteki motorun fiyatı sizce ne kadar olursa alinabilir ve makul bir fiyat olur?
arkadaşlar cbr 125 için egzos tavsiyesi istiyorum sonuçta tek silindir makina ses olarak çok aşırı şeyler beklemiyorum ama en azından ben burdayım dedirtecek bir egsoz önerebilir misiniz veya egsoz etkili olur olmaz , değiştirilmeli değiştirilmemeli yorumlarınızı alabilir miyim
Arkadaslar bugün eve dönerken birtane hayabusa gördüm Zonguldakta yaşıyorum 34 plakalı bir hayabusaydı ve arabanın camına yapıştım resmen.Motosiklet yavaş gidiyordu (60-80) 1dk boyunca yanyana gittik ve sahil yolundan çıktıktan sonra bir anda gaza bastı ve 7-8 saniye içinde gözden kayboldu...
Arkadaşlar basligi nereye acacağımı tam bilemedim yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ben sizden ekipman tavsiyesi isteyeceğim.1 ay sonra cbr 125 alacağım ve bu 1ay içinde mutlaka kaskımı alacağım motosikletimi aldıktan sonra her ay ekipmanımı tamamlayacağım.
Kask 500tl civari bir kask arıyorum...
Abilerin kardeşlerim chopper motosiklet arıyorum ama aradığım motosikleti 0 alacağım 250cc sağlam motosiklet önerebilirmisiniz ekipmanlar hariç 10 bin tlye kadar çıkabiliyorum cevaplarınızı bekliyorum rks kuba vb bu motosikletler hakkında biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim 2015model...
Merhaba abilerim ben zonguldaktan 17 yaşında bir kardeşiniz daha önce birkaç defa kuzenime artçılık yaptım ve sadece ehliyetimi alırken scooter kullandım şuanda vitesli motosiklet tecrübesi 0 olan bir kardeşinizin başlığını okumaktasınız.Forumu 2yıldır takip ediyordum ama ehliyetimi de aldığıma...