razegod kullanıcısının son içeriği

1. R

Ne almalıyım?

şuanki düşüncem şu 1 seçenek ya driftle oynucam yada satıp ns200 alıcam bir tane buldum ns 79 bin istiyor 25binde motor 1752605729 22 modelmiş onu belirtmemişim
  2. R

Ne almalıyım?

ya şöyle diyim kafadan 1 sene binicem sonra satıp yurt dışına çıkacağım çalışmaya fakat elimdeki bütçe sınırlı 30k km civarına bulsam iyi olur diye düşünüyorum
  3. R

Ne almalıyım?

80 bin civarı bütçem var şuanda Drift L kullanıyorum satıp yükseltmeyi planlıyorum. Ns200 almayı düşünüyorum ama hemen hemen kac kilometre arası almam gerekiyor emin değilim varsa tavsiyeler güzel olur.
  4. R

Giderken sıyırtması ve yavaşlatması

eyvallah ustam yarın komple bi temizlik yapayım bi durum olursa haber ederim
  5. R

tamamdır ustam eyvallah
  6. R

Daha yeni değiştirttim hemde iç tasına kadar bu sefer öteki tamirciye gideyim bakayım o ne dicek
  7. R

Motoru aldığım servis pek ilgili değildi usta kendince triplerde takılıyodu blok tamirini serviste yaptırmıstım ondan sonra bi daha uğramadım oraya şuan bu gittiğim tamircide yeni açıldı yakında farklıda var eskiden beri oraya da götürebilirim gene bi forumda danışayımda beni koparıyomu diye...
  8. R

Hava filtresini ses olsun diye açık bıraktım ustam debriyaj kütüğü değişmesi lazım falan demişti ondan olabilir mi, dün debriyaja baktırmaya götürdüm düzgün dedi ama bilmiyorum valla
  9. R

Merhabalar, motorum Mondial Drift L 2024 model daha 1.300 kmde iken bi kaza geçirdim ve blok kırdım ardından 1-2 ay kadar motora binmedim yaptırdıktan sonra hemen hemen 3.000'e kadar hiç tamirciye götürmeden sürdüm debriyaj ayarında bi problem vardı fakat anlamadığım için tamirciye götürmedim...

Yeni mesajlar