Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
P.tesi gününden itibaren yıllık izine çıkmıştım, çalışıp-kursa gitmekten yaklaşık 1,5 ay önce aldığım motosikletime 4 kez ancak binebilmiştim.Eğitim kurslarına da katılamadım bu süre içinde.Uzun bir yolculuğun benim için iyi bir eğitim-tecrübe olacağını düşündüm ama yanılmışım.Eğitimsizlik, gaza...
Bu gün ilk defa bir motosiklet kazasına tanık oldum.
And. yakasından arkadaşımla işe servisimle giderken Cevizlibağ mevkiinde siyah bir WV Caddy makas atarak gidiyordu.
Yanımdaki arkadaşım "of be ne makas atıyor" filan dedi, ben de "ne makası, bildiğin dengesiz dengesiz gidiyor, az ileride kaza...
Meraba MT üyeleri,
Kawasaki Ninja 250r videolarını izlerken kulağıma hoş gelen bir şarkıya denk geldim.
Bir yerlerden de hatırlıyorum ama ismini bilmiyorum.Daft Punk olsa gerek ama hangi şarkısı?Cevabı bilene şimdiden teşekkürler... :flower:
http://www.youtube.com/watch?v=2h1lbYWx_cw
Merhaba MT.net üyeleri,
kask ve kıyafet almamın zamanı artık geldi.
Baktığım modeller arasında Sharp'ın test rating değerlerine göre AGV Stealth 5 yıldız almış ve beyaz rengi görünüş itibariyle kafama yattı, bir de MT.net forum'da reklamını gördüğüm Shark Becool var.Aranızda bunlardan birini...
Evet MT üyeleri az önce İlçe Emniyet Md.'den plaka işlemlerimi halletmek için geldim.Ama bazı Devlet çalışanları yüzünden sabah sabah bi' ton lanet okudum.
Ne istiyorsunuz arkadaş, benden 2-3lira almaya çalıştığınız para mı yetmedi anlamıyorum ki?
Ha ben onu da yaretmem istediğiniz kadar...
Herkese merhaba,
sitede yeniyim.İlk mesajıma bu tarz bir konu ile başlamak istemezdim ama inşallah ileride yeterince aktif olurum.
Ben bir süredir motorsiklete ilgi duyuyorum(o nasıl bir şey demeyin, araba ya da diğer araçlar ilgimi çekmiyor).İki-üç ay içinde ilk motorumu almak istiyorum...