raskolnikov00 'in en son etkinliği

• R
    raskolnikov00 , Pert sonrasırayic bedel hk başlıklı konuya cevap yazdı.
    sahibindende 150k zaten. 150 verseler okeyim. 170i pazarlık payı olsun diye soyledim. Kendileriyle celismeleri sıkıntı. senin motorunun...
  • R
    raskolnikov00 , Moto Sohbet forumunda Pert sonrasırayic bedel hk başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba. RS 200 motorum vardı 85 bin yedek parca 40 bin de işcilik maliyeti 125 bin masrafı vardı ve perte cıktı. karsı tarafa %100...
  • R
    raskolnikov00 , RKS R250 başlıklı konuya cevap yazdı.
    bakacagım voge 250 rra tesekkur ederim 1773491794 birkac video izledim 250 srdan hızlı dediler ama tekrar bakayım
  • R
    raskolnikov00 , RKS R250 başlıklı konuya cevap yazdı.
    bajaj parca konusunda cidden cok iyi. ayna kırdım sipariş verdim 2 gunee kapımdaydı. arkadas gidon kırdı sipariş verdi 3 gune teslim...
  • R
    raskolnikov00 , Moto Sohbet forumunda RKS R250 başlıklı bir konu başlattı.
    Merhabalar. Bir onceki motorum bajaj rs 200. kaza sonrası perte ayrıldı ve karsı tarafa %100 kusur verildi. Şimdi üzerine bir miktar...
  • R
    raskolnikov00 , Motosiklet pert süreci başlıklı konuya cevap yazdı.
    lastik kalsın da telefon tutacagımı alıcam. lastiği de sigorta sirketiyle anlasırken bedelini isticem
  • R
    Klasik Turkiye iste. Lafta sigorta şirketi ama nasil ustune cokeriz diye dusunuyor. Buna mudahele etmeye calisan yetkili de yok.
  • R
    lastikleri sokmesi icin servise soyledim fotografları attık neyse o artık diyor. isterse sokebilir yani dogru mu anladım
  • R
    ne kadar verecekleri ne zaman belli oluyor ? hesaba yatınca mı goruyorum sadece
  • R
    raskolnikov00 , Kaza Raporu forumunda Motosiklet pert süreci başlıklı bir konu başlattı.
    Merhabalar, Gecen yine bu grupta paylastıgım bir kaza durumu vardı. Ben perte cıkacagını dusunmuyordum ama motosikletim perte cıktı...
  • R
    raskolnikov00 , Kaza anı ve tahminler başlıklı konuya cevap yazdı.
    bakalım artık hayırlısı olsun

Yeni mesajlar