Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kırklareli-Edirne ve İstanbul bu illerde bu motorlardan gerçekten anlayan usta arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Forumu aradım bulamadım ya da arama butonu işlevsiz tam gösteremedi bilmiyorum.
400CC parasına nevadayı koyduklarını gördükten sonra vazgeçtim arkadaş. Tamam güzel bende chopper cruiser aşığıyım da bu kadarda yüksek bedeli haketmiyor. Sesi gidişi güzel olabilir. 44bin nedir 2.el fiyatlarında.
Fotoğraflarda sırasıyla CBR500R , UG 400 ve NT 700 DEAUVILLE'ü görmektesiniz. 3 motor arasında kaldım. Gönlüm NT den yana. Ama gerçekleri göz önüne alırsak, parça tedariği tamiri vs bunlar önemli. CBR normalde tarzım değil fakat arkasına çanta takabileceğimi düşündüm. UG zaten müsait, 3 tane...
Merhaba. Mondial ambleminin üstüne birebir uyacak sticker arıyorum bir türlü bulamadım. BMW logosu hariç uyabilecek herhangi stickerı nasıl bulabilirim bilen varsa buraya veya mesaj olarak link verebilir mi?
Çanta stickerı veya herhangi uyabilecek stickerda olabilir hepsine talibim. Doğru...
Başlıktada belirttiğim gibi alınır mı ? mondialin karbüratörü 400 civarı iken stil de 210 TL. İkiside çin ve zannetmiyorum ki mondial 1.kalite çin falan olsun. Alıp kullananlar var mıdır forumda araştırdım bulamadım ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı...