RapForLive kullanıcısının son içeriği

1. RapForLive

Eksoz ucunun kararması

Arkadaşlar merhaba . Motoruma yeni açık eksoz taktım bundan önce de el yapımı açık eksoz vardı her ikisinde de 15-20 km yol yapınca eksozun ağız kısmı kapkara is oluyor . Keza headers’lerin içi de bildiğin soba bacası gibi .. Karbüratör Emme manifoldu tarafında bulunan ucu iğneli ve üzerine...
  2. RapForLive

Far için Çakar modülü tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba . AliExpress’ten her biri 20 w olmak üzere 2 adet led sis lambası aldım . Fakat ben bunların üzerine uzaktan kumandalı çakar modülü bağlamak istiyorum . AliExpress üzerinden satılan çoğu modülleri denedim ama fonksiyonlarını beğenmedim . En çok satılanlar ahşap görünümlü...
  3. RapForLive

İlginç bir depo - ses sorunu

Arkadaşlar merhaba . Motoru çalıştırdıktan sonra depodan sürekli bir çıt çıt çıt çıt diye bir ses geliyor misal bir çubukla deponun her hangi bir yerine hafif vuruyormuş gibi ? Kulağımı dayayınca daha çok emin oluyorum depodan geldiğine . Bağlantı ayaklarında sorun yok şaseye temas eden her...
  4. RapForLive

GSF 600 Ateşleme sorunu hk.

Arkadaşlar merhaba. 98 model Gsf 600 Bandit sahibiyim . Lakin 2 haftadır 3 silindire düşme sorunu var , çoğu zaman 3 silindire düşüyordu. manifolddan kontrol ettiğimde 1. silindirin soğuk olduğunu gözlemledim ve 1 .silindir ateşlemesinde sorun olduğunu düşündüm. Elim değmişken tüm buji...
  5. RapForLive

Üst fren merkezi hidroliği takıldı

Arkadaşlar merhaba. Motorumu yeni aldım aldığımda fren kolu çok sertti bende ön çift disk olan kaliperleri ayırdım Balataları çıkardım baktım ki pistonlar yağ ve pislikten dolayı geri gitmiyordu . Herneyse temizledim yerine taktım sonra fren hidrolik yağını değiştirdim havasını aldım . Şimdi...
  6. RapForLive

GT250R Boş ışığı ve Marş sistemi arasındaki Terslik

Merhaba arkadaşlar . Kısa ve öz olarak anlatıcam. Motoru aldığımdan beri göstergedeki boş ışığı (N) sürekli yanıyordu. Viteste de boşta da sürekli yanıyordu bu lamba. Hyosung Gt250r sahipleri bilir; Sol taraftaki ön dişli kapağının üst vidasına yeşil bir kablo bağlıdır(şase alır oradan)...
  7. RapForLive

GT250R Silindir Sesi ( Motor sesinden anlayanlar için) Normal Mi ?

Arkadaşlar merhaba. Motorun silindir sesleri bana sıkıntılı gibi geldi. Ya uzun süredir kask kullandığım için kulağım alışmamış yada bir sıkıntı var. Motor sesinden anlayan arkadaşlar videoyu bi izleyip yorum yapabilir mi? 15. saniyeden 23. saniyeye kadar arka silindir, 24. saniyeden sonuna...
  8. RapForLive

Yağ Haznesinden Çıkan Buhar ve Üfleme [ GT 250 R ]

Merhabalar. Bu gün 5 km'lik sürüşten sonra GT250R da bir performans düşüşü hissettim eve döndüm. Bu 5kmlik sürüş yüksek devir ile yapıldı. Neyse eve geldiğimde motoru stop etim ve yağ doldurma tıpasını açtım. Açtıktan sonra yaklaşık 2 dk boyunca buhar çıkışı oldu Öncelikle bu normal bir durum...
  9. RapForLive

GT250R ile Köpeğe Çarptım .

İyi geceler arkadaşlar. Birkaç saat önce artçı ile büyükçekmece kordonboyu sahilde 20-25 KM ile giderken ilerideki ( Meşhur Büyükçekmece köpeklerinden ) birisinin bizim sağ tarafımıza doğru koştugunu gördüm. (Daha önceden de aynı noktada bir köpek tarafından ısırılmıştım..) Motorun sağ...
  10. RapForLive

GT 250 R Debriyajdan Gelen Ses Hk.

Merhaba arkadaslar. GT250R sahibiyim ve şöyle bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Oturduğumuz semtte Hafif dik bir yokuş var (Büyükçekmece - Beykent yolu ). Yokuştan inerken motoru herhangi bir viteste hafif hafif 7-8bin devire çıkartıyorum ve gazı bırakıyorum motor viteste aşağı...
  11. RapForLive

Hyosung GT250R Debriyaj Sorunu ..

Merhaba arkadaşlar. Hyo gt250r sahibiyim. Bu gün şehir içi 25 km civarı yaptım ve bu süre zarfında başlangıçta debriyaj kolunda 1 cm kadar boşluk varken şuan ki boşluk kendi kendine 3-4 cm ye kadar cıktı . Netice de debriyajı çeksem bile ayıramıyor motor gitmeye devam ediyor. Yokuşta kaçırma...

Yeni mesajlar