Ranay kullanıcısının son içeriği

1. Ranay

Güzergah hakkında destek

Merhaba Istanbuldan hareketli olacak şekilde karadeniz turu planim soz konusu. Ulasim olarak otostop veya transalp700 kullanmayi düşünüyorum. Motor ile yola cikmam halinde güzergahımi netleştirmek adina emin olamiyorum. Istanbul haraketle ankara /trabzon/ rize / batum/ tiflis deneyimlemek...
  2. Ranay

Rusya hk yardım

Merhabalar Yaklasık 12-13 gün sonra moskovaya gidiyorum Yalnız gidiyor olacagım Moskovada yasayan yada turkçe bilen rehber konusunda önerisi olabilecek olan varsa sevinirim
  3. Ranay

BMW k1200 LT.

Merhabalar 1999/2003 arası bmw1200 LT kullanan arkadaşlar var ise, bir kaç cümle ile deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Ayrıca bakımdan ama bulamadım. Bu motoru kullananların Facebook/Instagramda/ veya forum grupları yok mu acaba hiç? Teşekkürler,[COLOR="Silver"]
  4. Ranay

Satılık LAPTOP - MONSTER ABRA A5 - PERFORMANS PC ( OYUN-İŞ )

Fiyat : 4100 TL - Detaylar için özel mesaj Merhabalar, Ürünün detayları özelliklerini aşağıya ekliyor olacağım. Cihazı yaklaşık 6 ay önce sıfır olarak aldım ve ilk ssd ekledim Ev temizliği sırasında köşesinde ufak bir deformasyon oluşmuş. Fotoğraf daha sonra ekliyor olacağım., Markanın kendi...
  5. Ranay

ALINIR : TRANS ALP XL700 & VSTROM

Merhaba, transalp 700 yada 2007 sonrası vstrom satan arkadaşlar iletişime geçebilir. Not : Ölü fiyata aramıyorum fakat abartılmış fiyatta olmasın lütfen.
  6. Ranay

Varadero yedek parça bulunuyor mu *

Merhaba, Varadero için yedek parça bulma yönünde sıkıntı yaşanıyor mu ? Kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  7. Ranay

Beyaz çakarı uzunlara bağlamak hk.

Merhabalar, Beyaz çakar taktırmayı düşünüyorum. Gündüzlere bağlarsak 40 TL fakat selektöre/uzunlara bağlarsak 150 TL fiyat oluyor. Uzunlara bağlamadaki fiyat farkının mantığı hakkında bilgisi olan var mı ? Olay tamamen ticari bir kandırmaca mıdır ? Not: Araba içindir bu soru
  8. Ranay

Kamerasına malzeme çıkarmak için parmak hareketi çeken 2 motorcu

Selamlar Vakit çalmadan kısa özetle geçiyorum. Aracım hareret yaptı ve dörtlüleri yakıp sağ şeride geçmek için şeridin boşluğunu kolladım. Şerit boşaldığında 4lüleri söndürüp sağ sinyal verdim ve aynada 2 tane ss makinenin emniyet şeridinde ilerlediğini gördüm. Sağ şeride geçmek için hafif...
  9. Ranay

Aracı trafikten men etme?

Merhaba , Dayım hali vakti yerindeyken bir sürü araç almış ve araçlardan bir tanesi Esin'in ustuneymis. Zamanında birine bir miktar para karşılığında satış yapmadan vermişler , ruhsat bilgileri vs elimizde yok. Aradan onca zaman geçti isler bozuldu mallar satıldı , yenge vefat etti. Piyasada...
  10. Ranay

Son Moda Bayan Spor Ayakkabı [ Adidas & NewBalance ]

Merhaba Motosiklet.net Ailesi Aşağıda ki modellerden beğendiğiniz herhangi bir ayakkabıyı almak isterseniz konu altına yorum yaparak yada özel mesaj ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Yerli üretimdir & kendi üretimimdir. Hazır yılbaşı yaklaşırken değerlendirebileceğiniz bir fırsat...
  11. Ranay

Change.org , destek verir misiniz

Merhaba anneme doğum günü hediyesi olarak aldığım bir ürün kusurlu çıktı ve Arçelik ayıplı mal satışı hakkında destek sağlamıyor. Bu konu hakkında etkili olabilir düşüncesiyle change.org 'a yazma düşüncesi geldi aklıma. Uzun uzun yazıp yazı kirliliği yapmamak adına direk change.org linkini...
  12. Ranay

Usta pejo sürücüsü Bulut bey

Youtube da denk geldi :)
  13. Ranay

Kask alma hikayesi & Motosiklet Mağazalarının aldatmaca çalışmaları

Can tatlı dedik ve başladık alacağımız ekipmanların listesini şöyle bir zihinde canlandırmaya. Önce kask için Schubert dedik sonra vazgeçip Caberg dedik.Alpinestar ile Dainese arasında ki farkı hunharca araştırmaya başladık. Her şey harikaydı.Para da vardı.Ekipmanları tamamlamak için...
  14. Ranay

Motorcu Atarlarının Görünmeyen Yüzü

Sinyalsiz şerit değiştirirken yada sağa sola döneyim derken bir araba hunharca üzerine geliyor. Son anda harika motorcu refleksin ile kendini boş bir alana atıyorsun ve kazadan kurtuluyorsun. Peki ya o araba sana çarpsaydı ne olurdu ? Gözlerine en sevdiğin filmin en güzel sisli sahnesi çöker...
  15. Ranay

Bell Vortex Kask hakkında gözlemlerim

Nasıl Bilirsiniz : Bell Vortex Bir kask almaktansa hangi markanın hangi modelini alacağımıza karar vermek en zor kısım olduğuna göre ben kullanarak edindiğim tecrübe izlenimleri Bell Vortex kask için anlatıyor olacağım. Bell Vortex kask şu testi geçmiş , bu testten 3 yıldız bir diğerinden 5...

Yeni mesajlar