Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar makine bu , http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-borelli-ledow-orjinal-ledow-cxm250-yamaha-virago-ile-ayni-daha-kalite-85537190/detay/
bobber custom tarzı şekil bişey yapmak istiyorum bana hangi parçalari değiştirmem gerektiğini söylermisiniz.
ona göre kendime bi...
Arkadaşlar sorunum şöle başladi, ledow cxm250 kullanıyorum, virago 250 kopyasi, ışıklarda cok sert kalktım 2. viteste 60 ı görüp vites attım 3 normalin dısında devrini yükselttimde vitesi 3 e attım.. neyse ilerledikten sora benzin biter gibi gaz yememeye basladi ve benzin var .. cok az gaz...
Herkese iyi akşamlar yeniyim forumunuzda , 7 aylık Ledow Cxm250 kullanıcısıyım, sorunum 15 dk önce gerçekleşti , gazı kökledim ve gaz boşta , attı teller uclari yok içinde sanırım gaz verdiğim yerin ordaki kutuda. Değiştireceğim ve fiyat ne olur universalmidir ( her parça olur ) yoksa kendi...