rafel kullanıcısının son içeriği

1. rafel

2,5 milyon motora şok!

Bir şirketin başvurusu motorsiklet sürücülerine sıkıntı veren bir kararın çıkmasına neden oldu Emniyet, motorsikletlerin taşıma kutuları için onaylı ‘tadilat’ projesini şart koştu. Onayı ruhsata işlenmeyenin motosikleti 1 ay süreyle bağlanacak. Kargocular ile pizzacıların A-2 ehliyetle...
  2. rafel

YAMAHA YBR DE İŞTE O AN

2 senedir bende olan yol dostum iş arkadaşım yamaha ybr 125 esd bu hafta ilk 100 bin km devirdi sıkıntısız şekilde burda kıyaslama yaban arkadaşlar özellikle bakmasını istiyorum ybr farkını anlarlar darısı herkesin başına
  3. rafel

HAYIRLI OLSUN DİYELİM UZUN ARAŞTIRMALARDAN SONRA DOGRU KARAR

uzun bir araştırma sonucu bütçeme uygun hem saglamlık konusunda hem istedigim tarzda vede herkesın tavsiye ettigi yamaha xtz 750 aldım genel özelikleri o zamanın teknolojisine ragmen gayet güzel ve gunumuzde bile rahat kullanım saglayan bir motor burda destek veren arkadaşlara teşekkürederim...
  4. rafel

10 binlik bir bütçe ile endro tipi motor ne alabilirim

Kısmet olursa bu ay yada önümüzdeki ay bir endro almak istiyorum ama kafam çok karışıyor kafama yatan en çok honda xl 600 yada 650 trans ama suzuki var aprilla bmw yamaha bu konuda usta kullanıcaların engin tecrübesini bekliyorum Saygılarımla
  5. rafel

nolan n104 hayırlı ugurlu olsun diyelim

evet arkadaşlar abiler ablalar bugun tarıh 13/04/2012 özelikle basa basa söylüyorum istanbul civarında ilk alan kuryelerden biriyim cunku bızim kurye piyasında ancak 2.ele düşerse alırlar cünkü kimse benim gibi kendine düşkün degil kuryelerden bahsediyorum kimse üzerine alınmasın...
  6. rafel

HERKESE YENİDEN SELAM GERİ DÖNMEK GÜZEL[RAFEL]

ÖNCELİKLE HERKESE SELAM YENİLER TANIMAZ ESKİLER TANIR MİSALİ UZUN BIR ARADAN SONRA GERİ DÖNDÜM ESKİ DOSTLAR SORARSA NERDEYDIN NEREYE GİTTİN KISACA BIR ÖZET GECİYİM BENDE CBF150 VARDI SATIKTAN SONRA KENDİME BİR 96 MODEL BEYAZ KASA ŞAHİN ALDIM TABİ KURYELIGE DEVAM ARABA FAZLA DURMADI ONUN...
  7. rafel

genel uyarı (lutfen okumadan gecmeyın)

öncelikte sıtedıkı admın ve mod arkadaşlara rica ederek söyluyorum bu konuyu başka bır bölume taşımasınlar ve sılmesınler arkadaşlar burda degınmek ıstedıgım konu hepınıze bır nebze de olsa kulagınıza kupe nıtelıgındendır ben işim geregi 7 gun 12 saat motor ustundeyım ve işim geregi bu...
  8. rafel

Ybr Yada Cg Es

arkadaşlar konuyu burda acmak ıstemezdım mecbur kaldım motorumu satıyorum boy yuzunden eger elınde yada cevresınde bu motorlardan satan varsa bıldırmelerını rıca edıyorum cbf uzunkuk ve yukseklık acısında bana gıtmıyor bunu evde bır ay yatar anladım bacak kırık ha dıyeceksını sen kaza yaptın...
  9. rafel

Takaslı Honda Cbf 150

TÜM BİLGİLER LINK TE http://www.sahibinden.com/takasli_honda_cbf_150WQQaXQQ11567452WQQpXQQdisplayitem
  10. rafel

İstanbul'da motosikletlere yönelik evrak kontrolleri

ist trafık subesı bugn ve bugunden sonra bır kac suruceke kucuk capta genel rutun kontroler yapıcak aralıksız surecek bu duzenleme de motorsıklet kullan arkadaşların evrakların eksıksız trafıge cıkmagaya özen göstermelılerdır rutun kontrel bazı kazalarda ehlıyetsız ve motorların bazı evrak...
  11. rafel

ABD nın krız oyunu

söyle bır bakıyorum abd batıyor dıyorlar ama benzın dusuyor dolar cıkıyor pıyasalarda bır hareketlenme oluyor bu nasıl bır kırız ben söyle dusunuyorum abd nın yenı oyunu su krız gösterım petrol fıyarlarını dusurerek arapları bır bırıne dusurme cabasında dolar fırladıkca petrol dusecek abd de...
  12. rafel

Ybr 125//cbf 150//appachi 150

Ybr 125//cbf 150//appachi 150// almadan önce bır göz gecir şu forumda oldum olalı bu motorlar hep konu baslıklarında sımdı sızın ıcın bıraz araştırdım ve şöyle bır taslak cıkardım buyrun bakalım ilk başta 2007 yılında pıyasa gırdı 2008 de herkesınde dılınde oldu cbf 150 şimdi de...
  13. rafel

kurye ise yada kısın bınıcem dıyorsan benden sıze tafsıye

ben her kış mutluka bır takım yagmurluk ve askerlerın gıydıgı yunlu pıjamalardan alırım cok sıcak tutar buyrun aşagı bır göz atın beyler yada bayanlar ilk işin dedgı askerıyede giyilen yunlu pıjama almak sonra yagmur gecırmeyen koruyucu pantolun ve ustune aynı şekılde mont özellıkle monta...
  14. rafel

kış geliyor motoru nasıl saklarım dıyorsanız

beyler kımsenın kolay kolay bılmedıgı konular bunlar motor grajda ıse adım adım sunları yapın 1:motorun eksoz ve nıkalaj bölumlerını 20 50 yag ıle bır bez yardımıyla yaglayın 2: motoru orta sehpada asla dıreksonu kıtlemeyın ve tekerlerın altında tahta koyun 3:yag degıştır yenı yag koy 4:benzın...
  15. rafel

bu nasıl iş anlamadım

beyler bu yaşıma kadar motor piyasında gezdım son aldıgım haberler şölye ybr 150 cıkmış kımsenın haberı yok cunku cok pahalı 8.500 ytl parcası cok pahalı bu yuzden turkıyede yok cbf125 motor cbf 150 duzenınde yapılmış bazı acılar öne alınmış ayakmarşı falan fıyat 5 ile 6 arasında parcası ucuz...

Yeni mesajlar