Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir şirketin başvurusu motorsiklet sürücülerine sıkıntı veren bir kararın çıkmasına neden oldu
Emniyet, motorsikletlerin taşıma kutuları için onaylı tadilat projesini şart koştu. Onayı ruhsata işlenmeyenin motosikleti 1 ay süreyle bağlanacak.
Kargocular ile pizzacıların A-2 ehliyetle...
2 senedir bende olan yol dostum iş arkadaşım yamaha ybr 125 esd bu hafta ilk 100 bin km devirdi sıkıntısız şekilde
burda kıyaslama yaban arkadaşlar özellikle bakmasını istiyorum ybr farkını anlarlar
darısı herkesin başına
uzun bir araştırma sonucu bütçeme uygun hem saglamlık konusunda hem istedigim tarzda vede herkesın tavsiye ettigi yamaha xtz 750 aldım
genel özelikleri o zamanın teknolojisine ragmen gayet güzel ve gunumuzde bile rahat kullanım saglayan bir motor
burda destek veren arkadaşlara teşekkürederim...
Kısmet olursa bu ay yada önümüzdeki ay bir endro almak istiyorum ama kafam çok karışıyor kafama yatan en çok honda xl 600 yada 650 trans ama suzuki var aprilla bmw yamaha bu konuda usta kullanıcaların engin tecrübesini bekliyorum
Saygılarımla
evet arkadaşlar abiler ablalar bugun tarıh 13/04/2012
özelikle basa basa söylüyorum istanbul civarında ilk alan kuryelerden biriyim cunku bızim kurye piyasında ancak 2.ele düşerse alırlar cünkü kimse benim gibi kendine düşkün degil kuryelerden bahsediyorum kimse üzerine alınmasın...
ÖNCELİKLE HERKESE SELAM YENİLER TANIMAZ ESKİLER TANIR MİSALİ UZUN BIR ARADAN SONRA GERİ DÖNDÜM
ESKİ DOSTLAR SORARSA NERDEYDIN NEREYE GİTTİN KISACA BIR ÖZET GECİYİM
BENDE CBF150
VARDI SATIKTAN SONRA KENDİME BİR 96 MODEL BEYAZ KASA ŞAHİN
ALDIM TABİ KURYELIGE DEVAM ARABA FAZLA DURMADI ONUN...
öncelikte sıtedıkı admın ve mod arkadaşlara rica ederek söyluyorum bu konuyu başka bır bölume taşımasınlar ve sılmesınler
arkadaşlar burda degınmek ıstedıgım konu hepınıze bır nebze de olsa kulagınıza kupe nıtelıgındendır
ben işim geregi 7 gun 12 saat motor ustundeyım ve işim geregi bu...
arkadaşlar konuyu burda acmak ıstemezdım mecbur kaldım
motorumu satıyorum boy yuzunden eger elınde yada cevresınde bu motorlardan satan varsa bıldırmelerını rıca edıyorum
cbf uzunkuk ve yukseklık acısında bana gıtmıyor bunu evde bır ay yatar anladım bacak kırık ha dıyeceksını sen kaza yaptın...
ist trafık subesı bugn ve bugunden sonra bır kac suruceke kucuk capta genel rutun kontroler yapıcak aralıksız surecek bu duzenleme de motorsıklet kullan arkadaşların evrakların eksıksız trafıge cıkmagaya özen göstermelılerdır
rutun kontrel bazı kazalarda ehlıyetsız ve motorların bazı evrak...
söyle bır bakıyorum abd batıyor dıyorlar ama benzın dusuyor dolar cıkıyor pıyasalarda bır hareketlenme oluyor bu nasıl bır kırız
ben söyle dusunuyorum abd nın yenı oyunu su krız gösterım petrol fıyarlarını dusurerek arapları bır bırıne dusurme cabasında dolar fırladıkca petrol dusecek
abd de...
Ybr 125//cbf 150//appachi 150// almadan önce bır göz gecir
şu forumda oldum olalı bu motorlar hep konu baslıklarında sımdı sızın ıcın bıraz araştırdım ve şöyle bır taslak cıkardım buyrun bakalım
ilk başta 2007 yılında pıyasa gırdı 2008 de herkesınde dılınde oldu
cbf 150
şimdi de...
ben her kış mutluka bır takım yagmurluk ve askerlerın gıydıgı yunlu pıjamalardan alırım cok sıcak tutar
buyrun aşagı bır göz atın
beyler yada bayanlar ilk işin dedgı askerıyede giyilen yunlu pıjama almak
sonra yagmur gecırmeyen koruyucu pantolun
ve ustune aynı şekılde mont
özellıkle monta...
beyler kımsenın kolay kolay bılmedıgı konular bunlar
motor grajda ıse adım adım sunları yapın
1:motorun eksoz ve nıkalaj bölumlerını 20 50 yag ıle bır bez yardımıyla yaglayın
2: motoru orta sehpada asla dıreksonu kıtlemeyın ve tekerlerın altında tahta koyun
3:yag degıştır yenı yag koy
4:benzın...
beyler bu yaşıma kadar motor piyasında gezdım son aldıgım haberler şölye
ybr 150 cıkmış kımsenın haberı yok cunku cok pahalı 8.500 ytl
parcası cok pahalı
bu yuzden turkıyede yok
cbf125 motor cbf 150 duzenınde yapılmış bazı acılar öne alınmış ayakmarşı falan fıyat 5 ile 6 arasında parcası ucuz...