qwerty_02 kullanıcısının son içeriği

1. Q

İlk motorum olacak ne almalıyım

Uzun uzun ve detaylı yazmışsınız ama internette fiyatları 170.000 bandında birkaç yer 140-150 yazmış ama dediğiniz gibi araştıracağım verdiğiniz tavsiyeler için sağolun 1760266105 Galiba ilk motor kullananlar genelde hep düşürüyor normaldir daha yeni oluşuyor çünkü ben de düşürmeyeceğim diye...
  2. Q

Adıyaman’da oturuyorum. Sıradan bir günde ortalama (kesinlikle tahmini olarak) 5-10 km yol yaparım. Boyum 180 cm civarında. Koruyucu ekipmanlar hakkında pek bilgim yok, fiyatları da tam olarak bilmiyorum ama en fazla 200 bin TL’ye kadar çıkabilirim. Şu anda hesabımda 180 bin TL var, 20 bin TL de...
  3. Q

180k ya kadar bütçem var ama gündelik hayatta evden okula vs. Kullanacağım için çok fazla vermek istemiyorum bu motora da bakacağım tavsiye için sağolun
  4. Q

Verdiğiniz tavsiyeler çok faydalı oldu sağolun. Bu mesajı gören başka kullanıcılar varsa onların da tavsiyelerini almak isterim benim için çok iyi olur.
  5. Q

Peki siz ilk motor için vitesli mi vitessiz mi önerirsiniz yazdığınız modellerden TVS Raider 125 ve bajaj n125 ilgimi çekti ben vitesli olsun alışayım öğreneyim gibi bir düşüncedeyim o yüzden vitesli olsun istiyorum bu durumda siz bu iki modeli de önerirsiniz değil mi kıyaslama bakımından...
  6. Q

Alacağım başvuru yaptım, öncesinde motorlar hakkında bir fikrim olsun istiyorum ama bu modeller nedense kafama çok yattı
  7. Q

Merhaba ben 19 yaşındayım ve motor kullanma deneyimim hiç yok. Kendime bir motor almak istiyorum ama ikinci el almaya pek içim el vermiyor — ilk sahibi ben olayım istiyorum. Biraz araştırma yaptım; Terra 125, TK03, GTR50, RKS 125S gibi modeller dikkatimi çekti. Amacım şu: çok yüksek maliyetli...