quattromeb kullanıcısının son içeriği

1. Q

Madrid 'ten selamlar....

arkadaşlar herkese merhaba.... dün itibari ile yaklaşık 1 yıl sürecek bir görevlendirme için Madrid 'e gelmiş bulunuyorum... konuyu açtım çünkü burada gördüklerimi yazarak belki fayda sağlayabilirim... Madrid, Avrupa kıtası içerisinde denize kıyısı olmayan ve ortasından nehir geçmeyen iki...
  2. Q

"DELİKANLI motorculara" bir teşekkür de benden !!!

aslan parçaları !!! http://www.haberturk.com/kadikoy-de-sabaha-karsi-motorcu-vahseti-1735128 ::angry2:: ::angry2::
  3. Q

Devlete ve medyaya meydan okuyan motorlar! - Hıncal Uluç / 28 Nisan 2017, Cuma

Hıncal Uluç'un "Devlete ve medyaya meydan okuyan motorlar!" köşe yazısının tamamını okumak için tıklyın. Adam Haklı Arkadaşlar... (Öz eleştiri yapmanın zamanı gelmedi mi?) herkese merhabalar, Hıncal Uluç 'un yazdığı yazıyı paylaşmak istiyorum... Küçük şehirlerde çitalı apaçiler, büyük...
  4. Q

Şehirler Arası Motosiklet Taşıma

değerli motosiklet severler merhaba, forumun bilgi paylaşım platformu olmasına sonsuz saygı duyarak rahatsız olduğum bir konudan bahsetmek istiyorum... evet burası bir paylaşım sitesi ve evet herkes bir şeyler öğrenmek için soru sorabilir ve yine evet herke özgürdür... ancak daha önce sorulmuş...
  5. Q

10 - 15 bin TL fiyat aralığında motosiklet tavsiyesi...

Herkese selamlar... öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim... bu konu hakkında biraz araştırma yaptım ama fazla sonuç alamadım... internette çeşitli fiyat aralığında araba tavsiyesi için onlarca sayfa var ama motosiklet tavsiyesi için birkaç tane mevcut... birkaç ay önce cc büyütmek adına...
  6. Q

TVS APACHE Sorunsuz

Herhangi bir sorunu yoktur arkadaşlar.... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-muhendisten-servis-bakimli-apache-213102241/detay
  7. Q

biri gönlüme yardım etsin...

Herkese selam... bu satırları neden yazıyorum hiçbir fikrim yok... 16 17 yaşında yaşamam gereken duyguları şimdi yaşayınca çok ağır geliyor... Değerli forumdaşlar kız arkadaşımdan ayrıldım ve çok kötü durumdayım... yaklaşık bir buçuk senelik beraberliğimize geçen hafta itibari ile nokta...
  8. Q

İlk sahibinden 2013 son kasa TVS Apache...

sevgili arkadaşlar motosikletimi satma kararı aldım... işe başlıyorum haftada bir gün iznim var ve yalovaya taşındım muhafaza edebileceğim yer konusunda sıkıntılıyım... aydındayken evimin balkonunun altına kilitliyordum burada olmuyor haftada bir gün binmek için minibüsle gidip geldiğim otoparka...
  9. Q

yağ filtresi ve uzun yol...

merhabalar... öncelikle aynı konuyu pek çok yerde araştırdım ancak istediğim cevapları bulamadığım için burada da sorma gereği hissettim... okuyup ilgilenen herkese teşekkür ederim... 6500 kmde 2013 model tvs apache marka motorum var ve aydında yaşıyorum... yarın kısmetse istanbula doğru bi...
  10. Q

İhtiyaçtan dolayı satılık 2013 Model TVS Apache RTR 150

Selam arkadaşlar.... Kredi Yurtlar Kurumu KYK 'ya olan borcum için pazartesi günü vergi dairesinden ödeme emri geldi... ayrıca motosikletin taksitleri de yeni başladı ve kpss 'ye hazırlanan, çalışmayan birisi olarak şu an için ödemem mümkün gözükmüyor... o yüzden motosikletimi üzülerek satmak...
  11. Q

İlk direksiyon sınavından kalanlar için "Direksiyon Sınav Ücreti"

arkadaşlar herkese selam.... ilk direksiyon sınavından geçemeyen adayların girdiği ikinci ve üçüncü sınavlar için istenen bu sınav ücreti ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.... sürücü kursları kendi kendilerine bir tarife belirlemişler ve ağız birliği içerisinde haksız kazançlar...
  12. Q

DONOR Marka Mont

Herkese selamlar... Motosikletim için ekipman alacam ama öyle bi sıkıntı oldu ki benim kask, mont ve ekipman işi yani hevesim kalmadı desem yeridir... İnternette yığılı malzeme var tamam ama denemeden almak istemiyorum... Maks 200 TL civarı mont ve kask alacam zaten onu da kırk kere düşünmek...
  13. Q

böyle esnaflık olur mu ?

selam olsun büyüklerime küçüklerime yaşıtlarıma.... öncelikle şunu söylemem lazım bu konuyu tüketici bölümünde açmak istedim... konu açma kurallarını okumadan oraya yazdım bişeyler... sonradan farkettim ki tc kimlik noları iletişim bilgileri adres falan gerekiyormuş... kimseye hakaret falan...
  14. Q

2013 TVS Apache RTR aldım.

Arkadaşlar herkese öncelikle selamlar... Birkaç gün önce 0 km 2013 model TVS APACHE 150 motosiklet aldım. Motorumu almadan önce forumda okuduğum diğer arkadaşların mesajları çok faydalı oldu. Ben de kendi fikirlerimi yazarak birilerine faydalı olmayı umuyorum... Motosiklet sevdasına 3 4 yıl...
  15. Q

Herkese selamlar...

Herkese selamlar... Aranıza yeni katıldım, 1 haftadır 2013 TVS Apache 150 sahibiyim... Herkese kazasız, belasız, cezasız keyifli sürüşler diliyorum...

Yeni mesajlar