qawzer kullanıcısının son içeriği

1. Q

Yeni Mobilet Aldım Yardım Edebilirmisiniz ?

ArkadaşLar Çevremdeki Herkez Mobilet Kullanmanın ayrı bir zevk olduğunu söylüyor. bende aldım bu gün bir tane ama motor konusunda hiç bir bilgim olmadığı için arkadaşımdan yyardım aldım... motoru aldığımda hava baya bir soğuktu ve hafif yağmurluydu yerlerde ıslaktı haliyle. bujinin kapağı...
  2. Q

Mobilet Buji ve 1 kaç sorun daha ? ? ?

ArkadaşLar Çevremdeki Herkez Mobilet Kullanmanın ayrı bir zevk olduğunu söylüyor. bende aldım bu gün bir tane ama motor konusunda hiç bir bilgim olmadığı için arkadaşımdan yyardım aldım... motoru aldığımda hava baya bir soğuktu ve hafif yağmurluydu yerlerde ıslaktı haliyle. bujinin kapağı...
  3. Q

E-Bike Devir Saati

Merhaba; Elektirki Bisiklet Modeli Olarak stmax ZWD406L Modelinin Hız Göstergesi Yerine DEVİR saati var. Ben Bu Gün Evkura Gittim Ve Devir Saati Göstergesinde Sonu 25 di... hız konusunda 40/Kmh Yapabileceğini Söylüyorlar... Yardım Edebilcek olan var mı ? Elektirkli Motorda Devir Saatini Ne...
  4. Q

Yeni Scoteer

Foruma Yeni Üye OLDUM HERKEZE MERHABA :D 16 Yaşındayım Motor Almak İstiyorum. Ailem'ide İkna Ettim :) Yalnız Ben Ucuz Bir Şeyler Arıyorum 0 Almak İstiyorum en fazla 1,500 bin tl lik olucak yardımlarınızı bekliyorum:) İyi Forumlar

Yeni mesajlar