Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Youtube da Honda Crf 250 l si ile video çeken bir arkadaştı en son 9 ay önce video yüklemiş Ankara da oturuyor bu arkadaşı tanıyan var mı başına bi iş mi geldi acaba allah korusun ?Merak ettiğim için soruyorum sadece.
Antalya'dan günübirlik İstanbul'a gelicem.Pegasus havayollarıyla sabah gelicem akşam dönücem.Sabiha Gökçen havalimanı var sadece.Anadolu yakasında motosiklet kıyafetleri alabileceğim iyi bir mağaza önerebilirmisiniz?
Merak ettiğim bir konu.O koca motorları sürüyorlar ama hiç tecrübesi olmuyan yeni bir polis nasıl sürebiliyor o motoru?Eğitimler ya çok iyi yada başlarına bir iş gelmiyor :) Tanıdığınız Yunus varmı hiç eğitimleri nasılmış?
Merhaba şu ilandaki motosiklet nasıldır sizce XT 125 kullanan varmı forumda?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-xt-125-x-177500876/detay
Resimlerden temiz gözüküyorda gidip canlı da görmek lazım.
Merhaba değerli MT ailesi.Önceki konumdada belirttiğim gibi motosiklet alıcağımı yazmıştım.Son karar olarak Bajaj Pulsar 200 NS almaya karar verdim.Üzerindeki lastiklerin kötü olacağını düşünürsek onlarıda değiştiricem.Koruyucu olarak ta bunları alıcam en son güncellediğim.Zannedersem başka...
Merhaba değerli MT sakinleri.İlk motosikletimi alıcam.Koruyucu olarak bunları almayı planlıyorum.Motosiklet için de ayrı konu açıcam.125 cc veya 200,250 cc lik bir naked motosiklet almayı düşünüyorum.
İyi forumlar...