Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba;
Ürün toplamda iki kez kullanılmış ve orjinal kutusunda halen saklanmaktadır. En ufak bir çiziği dahi yoktur. 2 adet batarya + usb şarj kablosu + su geçirmez koruma kabı + 1 adet 3M çift taraflı yapışkan bant ve resimlerde gösterilen bağlantı aparatları ile gönderilecektir...
Merhabalar... Kayıt yaparken kameranın kaçar dakikalık kayıtlar yapacağını nerden ayarlayabiliriz. Ayrıca benim kamera bazen 20 dk bazen 10 2 dk bazen 8 10 sn gibi rastgele kayıtlar yapıyor. bunları nasıl düzeltirim. Atıyorum hepsini 5 dk 10 dk neyse sabit süreyle kaydetsin.
merhabalar,
On suspansinyonlardaki bu farklılık neden kaynaklanıyor acaba. Bazı süspansiyonlarda parlak kısım yukarıda oluyor bazılarında ise asagıda. Bunların avantajı ve dezavantajları neler olabilir?
Merhaba arkadaşlar ben ibrahim Konya'da yaşıyorum 26 yaşındayım uzun araştırmalar sonucu ilk motosikletimi bu ay aldım. Nickten de anlaşılacağı gibi beyaz bir pulsar sahibiyim. Baharı dört gözle bekliyorumm ::150::::150::