Psyduck kullanıcısının son içeriği

1. Psyduck

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Adamlar eşek yüküyle para kazandığı için yapıyor o işi. Sen o bariyere girsen bedavadan kolun bacağın kopabilir.
  2. Psyduck

Motorcular için Takograf ve Zorunlu Mola Dönemi Başlıyor

Dedim takografı g.tümüze takacaklar herhalde.
  3. Psyduck

ZX-4R mı ZX-4RR mı? Alınır mı? Neden?

Bir videoda mt07 ile beraber kalktığını görmüştüm. Ya mt07'yi kullanan beceremedi, ya da 700cc çift silindire kafa tutuyor.
  4. Psyduck

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Belki artık kaliteli içerik üretir
  5. Psyduck

En İyi Quick Shifter Hangi Motosiklet Markası Üretiyor?

En kolay soru valla. Zontes işte
  6. Psyduck

Motosiklet Egzoz Cezaları Arttı. Orijinal Egzoza Ceza Yazılır mı?

O zaman desibel ölçerle somut bir kabıt olsun. Önüne gelen polis bu çok ses çıkarıyor diye bütün motorlara ceza yazıyor. Hiç bir kanıt, hiç bir ölçüm yok. Bence fazla ses hadi bakalım.
  7. Psyduck

En Hızlı Tek Silindirli Scooter

Hem en hızlısı, hem de GS'ten daha iyi frenleri var. Daha ne olsun?
  8. Psyduck

Az önce Facebook'ta gördüğüm kaza videosu

İnsan deli bile olsa ışıklarda o kadar insan dururken oradan geçmeye çalışmaz. Arabada herhangi bir sorun olmuş olabilir mi? Fren tutmaması gibi? Yani iyi düşünmeye çalışıyorum çünkü normal durmuyor.
  9. Psyduck

50 CC motosikletleri 135 CC’ye çıkaran çete çökertildi

Bunların bir kısmı fabrika çıkışlı 125cc geliyor deniyor. Nedir ne değildir satan adam bile bilmiyor. Bunu ülkeye bu halde sokarken sorun yok, burada yapınca AAAOOOUUUU!!!! Yine çifte standart.
  10. Psyduck

Arabadaki ekrana 21.000₺ ceza!

Bunu orijinal ekranlara yapanlar da var. Onlara da mı ceza yazılacak? O da mı yasaklanacak? Yine çifte standart oluyor. İzlemek isteyen orijinal ekranda da izler, telefon tutucuya telefon koyar yine izler. Bir şey sadece var diye ceza yazılması çok saçma. Özellikle ses sistemi. Sesi açıkken...
  11. Psyduck

Yeni cezalar Hk.

Bunları yapan beter olsun. Az bile. Benim anlamadığım ses sistemi cezası. O zaman aynaya asılan süse de ceza yazsınlar. Ne kadar saçma. Arabada sadece ses sistemi var diye araba bağlamak nedir? Sesi açık gezerken yakala istediğini yap ama sırf arabada var diye bunları yapnak saçmalık. Şu...
  12. Psyduck

İlk Motorum Ne Olmalı

Çin malı motor alma, abssiz motor alma.
  13. Psyduck

15 temmuz köprüsü(boğaz) üzerinde telefonum düştü

Abi benimki öğretme maksatlı değil de makara maksatlı 😁

Yeni mesajlar