Prove kullanıcısının son içeriği

1. P

Rockwell luke wr mı, 4Riders bull mu ?

Merhabalar, Bir tane bot almak istiyorum. 4 mevsim kullanabileceğim birşey olsun istiyorum. Bir tane alma imkanım olduğundan ötürü. Gönül isterdi ki alpinestars faster 2 vs alayım. Ama bütçeme uygun bulduğum ürünler şunlar; Rockwell luke wr ve 4riders bull modeli. Sizce bu botlar kullanılır...
  2. P

Hjc FG17'niz Snellsiz olabilir!

Herkese merhaba, Bugün kask konusunda Hjc FG17'ye karar verdim. Ancak Snell'in sitesinde FG17 hakkında uyarı var. Diyorlar ki tüm FG17'lerde Snell yok dikkat edin. Ve bende araştırdım şu sonuca vardım. İki tip FG17 var. Birisinde sadece Ece 22 var. Diğerinde ise Dot ve Snell var. Bu amblemler...
  3. P

Hangi kaskı kullanıyorsunuz ?

Merhabalar, Soru basit kullandığınız kask nedir ? Ayrıca daha önemlisi ölçüleriniz ve kaskınızın bedeni nedir ve kask bedeniyle ilgili bir pişmanlığınız var mı ? Kaskınızdan memnun musunuz ve yine olsa alır mıydınız ? Yeni başlayanlara yardımcı olması açısından böyle bir konu açmak istedim...
  4. P

1000-2000 tl arası kask ?

Merhabalar herkese, Başlıkta belirttiğim bütçe arasında kask arayışındayım. Polikarbon/fiberglas savunuculuğu ya da düşmanlığı olmayan mantıklı fikirlere ihtiyacım var. Sanırım bu bütçe ile snelli bulmak zor. Sharpın ise derecelendirmeleri bazen mantıksız gelebiliyor ama aslında bence sharp...
  5. P

Ekipman Tavsiyesi

Herkese merhabalar, Yakın zamanda Pulsar ns 200 alacağım bu yüzden acil ekipmanlarımı toparlamam gerekiyor. Sizlerin yardımına şiddetle ihtiyacım var çünkü hiç bilgim yok. Yarın gidip mağazalarda önerdiklerinizi deneyeceğim. Şimdiden sağolun Kask için bütçem aşağı yukarı 1000 tl. Şu ana kadar...
  6. P

15 Bin tlye motor önerisi ? (NS 200 Alınır mı?)

Üstadlar merhabalar, Temmuz ayında A2 olarak ehliyetimi almış bulunmaktayım. Motorumu da almak istiyorum. Motoru kredi kullanarak alacağım, 15-16 bin tl motor için (lastikli olarak), 2 bin tl'de ekipman için düşündüm. Motor ve ekipman tavsiyelerine ihtiyacım var motor naked tarz istiyorum...
  7. P

15 Bin tlye motor önerisi ? (NS 200 Alınır mı?)

Üstadlar merhabalar, Temmuz ayında A2 olarak ehliyetimi almış bulunmaktayım. Motorumu da almak istiyorum. Motoru kredi kullanarak alacağım, 15-16 bin tl motor için (lastikli olarak), 2 bin tl'de ekipman için düşündüm. Motor ve ekipman tavsiyelerine ihtiyacım var motor naked tarz istiyorum...