Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ASYA150t-19A modelini 2-3 hafta önce aldım. Ve yakıtından dolayı şikayetçiyim 5,8 litreye 135 km yol gidiyor. defalarca ölçtüm denedim. Geçenlerde farkettim. Her motora bindikten sonra karbüratör tahliye borusundan fazla benzin atıyor. ORdan karbüratöre giren fazla benzin atıldığını biliyorum...
Aynı konu moto sohbet kısmına da açtım fakat yeri galiba burası. Forum kirlliği için özür dilerim.
Motorsikletimi yeni aldım ve yakıtından şikayetçiyim. Bu sorunum ile ilgili forumda konularım var. Rodajı (ilk 1000 km) tamamladıktan sonra yakıt istediğim düzene girmezse karbüratör değiştirmeyi...
Motorsikletimi yeni aldım ve yakıtından şikayetçiyim. Bu sorunum ile ilgili forumda konularım var. Rodajı (ilk 1000 km) tamamladıktan sonra yakıt istediğim düzene girmezse karbüratör değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce karbüratör değişimi yakıtı direk düşürür mü? KEsin sonuç alabileceğim tek çare...
ASYA-150T-19A modelini 2 gün önce aldım. Ama sıkıntıdan uyuyamıyorum bütün param bu lanet olası motora gitti. Depoyu fulledim ve 37 kilometreden sonra tekrar 8 liralık benzinle fulledim. Bu demek oluyorki 8/37=0,216..... YANİ km başına 21 kuruş ya araba gibi ben buna nasıl binicem veya nasıl...
1 haftalık motorsikletimi en az zararla Acil satmam gerekiyor. Araba alacağım inş. İsteyen internet sitesinden bakabilir plaka ruhsatla falan 2400 lira maliyeti var + 1 yıllık vergisi oluyor 2500 düz hesap. Ben herşeyini yaptım. Vergi-sigorta-ruhsat-plaka yapıldı ve şuan motoruma binmiyorum...