Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ns 125 ile tvs raider güvenli kapılar alanı üzmez diyerleri bulunduğun konum distiribitör ve parça buluna bilirliğine bağlı. Arştırıp karar vermelisin ama ns 125 alabiliyorsan ben diğerlerini düşünmezdim abs si var ön arka disk gidiyoda. Alet sağlam aynı zamandı kafanda rahat olur.
İlaçtan kastımız aslında vernik sökücü güneş tavandaki verniği attırıyo o güneş yanığı dediğimiz görüntü oluşuyo ilaç ile o eriyen verniği kazıyıp yeni vernik atıyoruz.
Kılavuzda yazan km kaç ise ona dikkat et kılavuzu mühürlet bu iş şu km bu km işi değil kağıtta ne yazıyosa uy yoksa sorun yaşadığında yüzüne vura vura garantide değil diyecekler.
1781440141
Üşenmedim okudum kılavuza göre 1000km rödaj bakımın 1000km geçtiğn an servis muhtemelen garanti dışı bırakır.
Dio daha mantıklı bence ama jüpiter kullanan biri olarak montajda tek tük sorunlar var sorun yaratıyomu bence yaratmıyo.A şu vida gevşemiş diyonuz geçiyonuz
Bu tip ara geçiş motorları ehliyet kısıtlaması nedeniyle çok saçma paralara satılıyor alıcağınız motoru 1 sene sonra satıcakta olsanız evladiyelikte olsa japon uzmez 2. el az km li servis bakımlı cbr 500 öneririm
Valla ben en son düştükten sonra kendim plakayı tutan tırnakları uzattım istesemde alet edevat olmadan çıkmıyo. Arkayada attım beyza mastik artık düşmez heralde çünkü ben çekip çıkaramiyom elimle.
Ama şöyle düşünüyorum bende düz yolda o sürate zaten çıkamaz yokuş aşşa gitmen lazım gitmesin ömrü uzun olsun bu motor yol motoru değil şehiriçi için sonuçta. Şehir içi 90 gidilmiyo zaten.