Proagresive kullanıcısının son içeriği

1. Proagresive

Kyomco Venox

kyomco venox 0 fiyatını bilen varmı hicbir sitede 0 fıyatını bulamadım sitesindede yazmıyor vede motor hakkında bilgi verirmisiniz
  2. Proagresive

600cc cruser yardım pls

sitede 600ve ustu motorla baslamak saglıklı olmadıgı yaziyo bu cruser icinde gecerlimi anladım racing atik hızlı makillar bu hyosung gv650 icinde gecerlimi ilk onla baslamak saglıklı olmazmı
  3. Proagresive

Ş.Urfa [mt] kursam kim katılır

Allah izin verirse 2013te ninja250r moturunu alim sanliurfa mt gurubunu kuracagim 2 aydır cok merak ettgim soruyu soracam.eger ben mtyi kursam urfadan kimler katılır sitemizden.
  4. Proagresive

Motoru bir yere gönderme

Arkaslar 1 motoru baska sehirden bi sehire nasil yollanilir Sitede baktim millet diyoki bi otöbüsün arkasına yorganla sararak yollayin.Bi kargo sirketi falan yollamiyomu veya motor aldigimiz bayi yollamazmı
  5. Proagresive

Bmw s1000rr neden ucuz

arkaslar bu s1000rr neden bukadar ucuz[eski parayla 24 milyar] şekil olarakta cok guzel .. ucuzu neye gore diyosun die sorsaniz dier 600 luk r6-cbr600-zx6r gibi motorlar 600 lukler 25-30 arasi iken bu 1000 lik motor neden 24 milyar İnanmayan Turkiye bmw disbirotörlügüne bakablir (borusan)
  6. Proagresive

RC MOTOru olan varmı [Radio Control]

rc motoru olan varmı sitede
  7. Proagresive

2011 Ninja 250R

2011 ninja 250 r cikti ama turkiyede zmoto sitesinde yok yunanistanin sitesinden kontrol edeblirsiniz --kawasaki.gr -- ben motordan okadar anlamiyorum ama fazla deyisiklik yok gibi en buyuk deyisiklik 2011 de ninja 250r beyaz rengini de cıkariyor en buyuk deyisiklik budur bence ilgilenen bakablir
  8. Proagresive

İlk motor sürüşüm :D

Dun aksam... Bizim sitenin guvenliginin 1 tane 125 lik bir motoru var aramiz baya iyi dedim abi bi versene bu yasima kadar hic motora binmedim bi denim dedi gel .. Motor vitesli ama debriyaji yok 1 ci vitese atti bana verdi kalbim küt küt :D.. az gaz veriyom biden hizli kalkiyom bi turlu...
  9. Proagresive

Motor tecrubesizken 600-1000 lik motor isteme

Motor tecrubesizken 600-1000 lik motor isteme Arkadaslar anlayacaginiz bir dilden anlatayim:) motogp oynunu biliyosunuzdur bi gidin 250 lik surun bide 1000 lik 250 de ne kadar kolay surulurken 1000 likle arasindaki farkı anlarsiniz belki baska bir dilden 250 ligin 6 ci viteste 200 u zor...
  10. Proagresive

Rr-r-ss

RR-R-SS bunlar nedir hepsi aynimidir negibi ozellikleri vardir yani been bi turlu anlamadım r- ile rr arasinda ne fark vardır bana RR-R-SS aciklarsaniz sevinirim sitede arastirma yapmam ragremn bulamadım eger bildiginiz topic varsa alta yazsanız sevinirim
  11. Proagresive

Urfaya suzuki ve kawasaki bayii acildi

urfaya suziki ve kawasaki getiren motor bayisi acildi inanamıyorum :D vede 1 sorum olcak 1 polis ehliyetsiz motor sureni gorse ne yapar ceza mı motorumu alir falan dalga gecmeyin ltfn
  12. Proagresive

Yüzde 1 gülümseme :D

http://img713.imageshack.us/i/52991040.jpg/ :D
  13. Proagresive

17 de ehliyet aliniyo artik

ben 1 sene 3 ay sonra motor ehliyeti ve motor alcaktimki malesef 17 yasinda aliniyomus ben 16 biliyodum nedense zevkim az azaldi 2sene 3 ay nasil bkelecem offff :S bu konuda tam ii bilgisi olan solesin
  14. Proagresive

Kask Bedeni

malesefki urfa gibi bi sehirde yasiyorum neden malesef derseniz suzuki-kawasaki-yamaha-hyosung-honda motor bayisi yine yok honda araba var gecen sene acildi motor getirimi bilmem daha motor makrasi yokken motor akssuari satar yer olmasi normal bundan dolayi ben kask bedenimi neye gore...
  15. Proagresive

Yine kilo

kilo 140 250r ninja bu kiloda birine oturus olarak tekmi rahatsizlik verir yani motor kaldırımı vede hyosung gt250 r olablir ama onunda selesi cok dusuk yorumlarinizi bekliyorum

Yeni mesajlar