preinter kullanıcısının son içeriği

1. P

72 CZ Ruhsat+Akü sorunu

Merhaba arkadaşlar. 72 Model bir jawa alacağım. fakat iki tane sorun var: 1. Ruhsat sahibi Manisa'da. Ben protokolle alacağım. Muayeneyi filan ben yaptırabilir miyim ve ne tip sorunlar olabilir? 2. Motorsiklet aküyü şarj etmiyormuş. Sizce sorun büyük olabilirmi? (başka akü ile motor çalışıyor)
  2. P

Aldım ama direksiyoanda boşluk var, gösterge bozuk, yan yatmış, bildik iyi usta varmı

evet arkadaşlar motoru bugün aldım ama: :cyclopsanbenzin ve km göstergeleri bozuk :cyclopsanbir düğmesi yok :cyclopsanyan yatmıŞ :cyclopsanmodel de 2005 ama ben de 500 liraya aldım. Artık kıra döke öğrenirim. :D ANKARA'DA TANIDIK İYİ BİR USTA VAR MI? :queen: ---------- Mesaj ekleme...
  3. P

Cup-senatör-150 t1-125 uag hangisini alayım dostlar?

SADECE 1100 LİRA PARAM VAR ARKADAŞLAR ODA TAKSİTLE. MONDİAL CUP 1000 LİRA SENATÖR 850 LİRA ASYA 150 T1 1000 LİRA MONDİAL 125 UAG 1100 LİRA
  4. P

Arkadaşlar sizce hangisini alayım? 2 seçenek var.

Arkadaşlar sizce hangi motorsikleti alayım? İkisinin de km si düşük. İkisinin de sahibi motoruma kefilim diyor. 750 tl 1000 tl
  5. P

Yamaha Galaksy

Merhaba arkadaşlar 700 liraya bir yamaha galaksy almayı düşünüyorum sizce nasıl olur? Almamı tavsiye eder misiniz? Kilometre olarak 7370 km de fakat motorsiklet 2005 üretimi. oynanmış olabilir mi?
  6. P

3 seçenek var arkadaşlar hangisini alayım?

ASYA 1000 LİRA selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. Soruya geleyim. Sizce hangisini alayım arkadaşlar? ASYA 750 LİRA KANUNİ TREX 750 LİRA EGZOST KORUMASI SÖKÜLMÜŞ
  7. P

selam yoldaşlar.

merhaba arkadaşlar ben de varım dedim geldim. hadi iyi forumlar.

Yeni mesajlar