poyraz__ kullanıcısının son içeriği

1. poyraz__

Rev!T Warrior Deri mont ve Rev!T gt R deri pantolon (Bursa)

Selam arkadaşlar ürünler satılık ya da küçük bedenli deri ceket ve pantolonlarla takaslıdır. linkler: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-rev-t-warrior-394087764/detay...
  2. poyraz__

yan sert çant, öneri ??

Merhaba arkadaşlar bu forumdan görüp niyetine girdiğim bidondan yan çanta yapmaya karar verdim.REsimdeki gibi şuan bidonlar 2 tane. Forumda gördüğüm arkdaş kapak olacak kısmı tamamen ayırmış bidondan ancak ben bir tarafını hala bidona takılı bıraktım sadece bir tarafına menteşe ve kilit atacağım...
  3. poyraz__

Gezi tavsiyesi

Selamun aleykum arkadaşlar yazın kısmetse 10 gün içinde şu rotayı yapmayı düşünüyorum ve çadırda kalacağım .Bu rota üstünde yada yakınında tavsiye edeceğiniz yerler güzellikler var mı gidip göreyim, daha önce hiç gitmedim.
  4. poyraz__

Kamp Çadırı

Beyler merhaba ben yaza doğru sağa sola kaçmakj istiyorum ayda bir ancak bi yere gidebilirim yani koca yaz en fazla 3-4 defa kullanacağım bir çadır lazım eşya ları ayakkabıları koymaya bölümü de olsmalı bana onerebileceğiniz çadır var mı 150 tlden fazla olmayacak ? şu 50tl lik çadırlardan...
  5. poyraz__

Ecza deposuna moto kurye

Arkadaşlar şu an moto kurye olarak çalıştığım yere 2 moto kurye daha alınacaktır il bursa dilek ecza deposu maaş 900+agi . Ücreti düşük ama rahat bir yer muradiye devlet hastanenin arkasında bana uyar diyen olursa telefon: 220 25 05
  6. poyraz__

Kawasaki hakkında genel bir soru

Selamun aleykum beyler motora daha başlayalı 3 ay oldu son 1 senedir altın elbiseli adamı izliyorum. Sorum şu : bu kawasakinin olayı nedir abi motor sohbetlerinde herkes kawasakiyi ayrı bir yere koyuyor japonunu kralı diyorlar farklı farklı ağızlar ancak barkın bayaoğlunun programlarında motora...

Yeni mesajlar