PowerLed 'in en son etkinliği

• P
    PowerLed Özür konusundaki Sinan Aksu mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Haklısın. Gereksiz uzadı, kusura bakma..
  • P
    PowerLed , Özür başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dostum seninle bir sorunum yok benim ama gereksiz polemiğe çevirmeyede gerek yok konuyu...kapatalım gitsin, kasıtlı cevap yazmadıgını...
  • P
    PowerLed , Özür başlıklı konuya cevap yazdı.
    Vermedigimi nerden biliyorsun , yada o kisiler icin isimle(yasak olmasina ragmen) konu acmadigi mi ? bilip bilmeden konuşma..insanin...
  • P
    PowerLed , Neden oldu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bir ihtimal fakat trafik akan bir trafik degil ki hicbiri hareket etmiyor, Birde o sıkışık arada kamyonun altina dogru yatması pek...
  • P
    PowerLed , Neden oldu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hayir neden kamyona doğru kırıyorsun ? Taksiye dogru yandan girsen daha az hasar alırsın ve videoda taksinin tekeri şeride girmiş zaten...
  • P
    PowerLed , Michelin city grip 2 neden çok kayıyor? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Lastiğinizin üretim yılı nedir biliyor musunuz ? Eski yillara ait uretim ise yada motorunuz gunes altinda vs cok kaliyorsa ve...
  • P
    İç lastikte yırtılma olasılığı yüksek olduğu için köpüğün işe yarama ihtimali az. Köpük kurtarırsa şanslı sayılırsın.
  • P
    PowerLed , lastik tamiri için fitil seti başlıklı konuya cevap yazdı.
    Scooter icin soyleyebilirim bir scooterin ön lastigine fitil attirip 6-7 ay sorunsuz kullanmisligim vardir. Düzgün atılan fitil pek...
  • P
    Bu işte iki ihtimal var, ya rölantiniz çok yüksek veya varyatörünüz kavramayı salmıyor, bunlar enjeksiyonlu modeller olduğu için...
  • P
    PowerLed , 2. El Scooter Tavsoyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin.🙏🙏 1774547760 Up
  • P
    PowerLed 2. El Scooter Tavsoyesi konusundaki Reloaded mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Voge Sr4 bmw motorlu Scooter Şimdiden hayırlı olsun