1 yaşında Beril' in babasıyım.Eve girdiğim zaman muzur gülüşleri ile ba ba diyor ya şu rezil dünyada kim olduğumu hatırlıyorum.evet...
kızım 2 yaşında, her yeni cümlesi ile biz de yeniden doğuyoruz, bizi şaşırtmaya devam ediyor , hele bir şakşın ördet (şaşkın ördek) demesi var ki
berilim 3 yaşında, ve tam bir çok bilmiş...şapşaklık şeyi diyor bana

kızım artık yeter biraz susarmısın bak başım ağrıyor diyorum...küstahça gülüp"hahaha başı ağrıyormuş, sanki çok da umurumdaydı"
baya zaman olmuş güncellemeyeli, 5 oldu beril... hazırlık okuluna gidiyor artık ve hafta sonu jimnastik var...şimdiden ödevleri başladı

Beril inanılması güç bir şeyler söyleyince,sivaslılığın vermiş olduğu abartı tepkisi bende "heee heee" oluyor, neymiş köylü diliymiş hadi canım bea diyecekmişim, hoca da durur mu yapıştırmış cevabı "köylü milletin efendisidir"
profil güncelleme zamanım gelmiş

9. senemizde boşandık, evlenmek sünnetmiş boşanmak da farz

kızım büyüdü 8 yaşında artık... aradığım zaman tersliyor beni yau cizgi film izliyordum diye

yapacak bişey yok artık seviyeli espriler yapmaya çalışıyor ama espri yapmadan önce baba montunu giy üşüyeceksin emin olabilirsin diyor defansif mizah diyorlar ya hah işte ondan değil

bildiğin youtube dan öğrendiği iiivrenç esprileri yapıyor bende miş gibi yapıp gülüyorum yazık lan bana...
cıks...
kızım 11 yaşında, dün ist arkeoloji müzesine gittik, heykelin kafasını tutmuş ' gözlerimin içine bak berkcan bu sen değilsin ' diye geyik yapıyor

şapşik beni çok güldürüyor komik çocuk