Posthumous kullanıcısının son içeriği

1. P

Motorsiklete kasko hakkında

Nur aracılığında Ana Sigorta'dan yaptırmıştım.
  2. P

Motorsiklete kasko hakkında

2024 Tiger 900 GT Pro için bu yıl ödediğim kasko 25.000 TL'ydi.(4. Basamak, İMM 5 Milyon)
  3. P

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

2022'de Mecidiyeköy'den Atatürk Havalimanı istikametine giderken %100 kusurlu bir araç benim şeridime girip beni arabanın C sütunu ile bariyer arasında sıkıştırmıştı. Tipik sol şerit tıkanır, orta şeride direksiyon kırılır, ortadakiler de sağa geçmeye çalışır hadisesi yüzünden bir anda kaza...
  4. P

Dainese dry balaclava alınır mı

Yaz sıcağında kaskın içine havalandırmadan giren eser miktardaki rüzgar malum, saçları kuru tutmaya yetmeyebiliyor. İpek balaklava bu noktada işe yarıyor ve çok hızlı kuruduğundan terin kolaylıkla atılmasını sağlıyor, kaska da yağ/ter bulaşmadığından temiz kalıyor.
  5. P

Kaskta L balaklavada da L beden kullanıyorum. Bu arada Oxford'un da %100 ipek balaklavası varmış. Onun fiyatı daha da düşük ama tek ebat olduğundan, kask ölçünüz XL gibiyse ilk kullanımlarda rahatsız edebilir.
  6. P

4 seneyi devirdi, boyun kısmında tek tük dikiş atması oldu. Halen kullanılır ama artık kozmetik kusurdan ziyade ipek niteliğini yitirdi sanıyorum, dokununca eski hissi vermiyor ve bazı yerleri iyice incelmiş vaziyette. Ek olarak Karaköy'de 1 kilo fıstıklı baklava yerine ipek ba(la)klava almak...
  7. P

Tucano Urbano'nun ipek balaklavasını kullanıyorum. Hem terin atılmasını sağlıyor, hem de kaskın temiz kalmasını sağlıyor. Sıcak havalarda ve yoğun kullanımda haftada bir deterjanlı suda bekleterek temizliyordum. Haliyle artık aşınmaya, dikişleri atmaya başladı. Şimdi yeniden bakıyorum ama ipek...
  8. P

Kar, Tuz ve Sonrası

Uygulamada titiz olmak kaydıyla metal temizleyici/parlatıcılar var.
  9. P

Hız sınırında yüzde 10 tolerans kalkıyor!

Öyle bir güzide toprakta yaşıyoruz ki gerçekten 20 yıl öncesine kadar gelen tüm bilgi birikimi, İskenderiye Kütüphanesi'nin yanması misali sıfırlanarak yeniden Amerika'yı keşfediyoruz. Hız sınırı töleransının anlamı şudur; belirtilen sınır içinde giden aracı sollamak için sol şeride geçince...
  10. P

Motorlar üzerinde oynanan algı operasyonu

Son yıllarda pazar orantısız büyüdü; sosyal mesafe ile başlayan süreç, hız ve konfora evrildi. Kuryecilik parlatılıp insanımız rahata alışınca da pazar doyuma ulaştı ve şehir bu yoğunluğu kaldırmayacak noktaya doğru gidiyor. Son yönetmelik de bana göre "kaos" oluşturmanın zeminini hazırladı. Ne...
  11. P

Harley Davidson ile Amerika Turu. 12 Gün, 4800 km

Parça parça gezi notları tadında okuyorum. Aldığınız keyfi yazıya da dökmüşsünüz. Paylaştığınız için teşekkürler.
  12. P

Abus disk kilidi 8078 vs 8008 hangisi tercih edilmeli?

Abus 8008'in yaşadığım tek sorunu, dil kısmında bazen takılma oluyor ve bu durumda alarm aktif kalabiliyor. İçerideki yayı daha gergin veya yarım milim daha uzun yapmaları gerekirdi.
  13. P

2025 Motosiklet fiyat zamları

Fiyatlar öyle bir noktaya geldi ki, yeni bir indirim dönemi(ki örtülü faiz artışı akşam saatlerinde gelmişken ihtimal çok düşük) veya ücretlere ara zam artışı gibi bir çözüm sunulmadığı sürece, işin "alışılabilirliği" ya da "anlaşılabilirliği" kalmadı. Bu dönemi nasıl aşarız cidden merak ediyorum.
  14. P

740 Bin Aşağısı Advanture Motor Önerisi

Artçılı uzun süre kullanım için arka süspanyonu elektronik olan Tiger 900 GT Pro'yu tavsiye ederim. Artçı için ayrı koltuk ısıtması ve şarj çıkışıyla beraber keyifli motordur.
  15. P

Motosikletler için köprü, otoyol ve tünel ücretleri

Yeniden değerleme oranı ve enflasyon verisi yanlış dersin, aldatmaca var dersin, konu tartışmaya ve yoruma gider. Bunu anlarım, ancak ortada %170'lik zam varken, şu an işletmecisinin bu kararı yayımlamış ve onamış görevlileri işten çıkartıp özür dilediğini okuduğumuz sosyal medya ekran...

Yeni mesajlar