pospolit kullanıcısının son içeriği

1. P

Kawasaki KX 250 2T Crossmotor

selam arkadaşlar sahip oldugum KX 250 56 beygir 2002 model 2T cross makinemi satma kararı aldım. herhangi bir problemi yoktur yazmaya gerek yok. Fiyat 12.000 TL Takasları değerlendireceğim bilgi ve görüşme için 0536 678 99 10 - - - - - - -
  2. P

tam cross motor almaya gideceğim teknik yardım için gelebilcek varmı

selamlar arkadaşlar abilerim.İstanbul dışında trabzon yada tokat tam belli dğeil Honda CRF 250 R 4 zamanlı makine alacağım 2. el bu makinalardan anlayan birisi ile gitmek istiyorum . a dan z ye uçak bileti yol vs masrafları tarafımdan karşılanmak üzere bana motoru alırken teknik yardımda...
  3. P

2.El Enduro/Cross Alımında dikkat edilmesi gereken detayları bizimle paylaşırmısınız?

Selamlar arkadaşlar. Geri dönüşümünü yapabilmek adına 2. el almaya karar verdim. Başlıkta belirttiğim üzere 2. el enduro / cross türü motor alımlarında teknik olarak nelere dikkat etmeliyiz bunları bizimle paylaşırmısınız. Siz tecrübeli abilerimin fikirlerini önerilerini almak en doğrusudur diye...
  4. P

Enduro/cfoss motorr kiralama istanbul

Arkadaşlar belikduzunde oturuyorum.civarimda veya Avrupa yakasında enduro veya cross motor kiralayan tanıdığınız bildiğiniz yerler kişiler varmı. Amacım gezmek değil test etmek test etmeden olmayacak yoksa bu iş :)
  5. P

Enduro cross motor onerisi/yardim

Selam arkadaşlar içimde olan cros motor hevesimi gerçekleştireceğim inşallah kısa zaman sonra.fakat teknik bilgi ve tecrübe yok bu konuda surmuslugumde yok yani. Ama öğrenilir surmesi diye dusunuorum. Araştırmalarım sonucu trafikde tam cros surulmedigini öğrendim buda beni gayet uzdu. Fakat...

Yeni mesajlar