Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar dostlar 2016 model 26 bin km de Yamaha x city scooterım var 2 sahibiyim ve evveliyatinda hep yetkili serviste bakim yapılmış gaz verdiğim zaman arka fren kaliperimden zırıltı geliyor çok hafif arka frene çok az dokundugumda ses kesiliyor .bir arkadaş fren balatası değişiminde fren...
Arkadaslar sym fiddle motorumu satip sifir sym gts 250 evo aldim xenon taktirmak istiyorum taktiran arkadasim varsa memnunmu bu xenon elektruk sistemine zarar verir diyorlar dogrumu? Ne dersiniz istanbulda bi isi kime yaptirayim sizce
x cıtıng için 7 bin tl----- sym gts 250 için 7500 tl verebilirim 2012 model kazasız boyasız ve beyaz olmalı arkada çanta varsa tercihim olur...........
motoru max 1000 ile 5 bin km arasında ise alırım.......nakit hemen al gülüm ver gülüm...
532 302 81 36
erhan güleç
2011 MODEL BEYAZ RENK YETKILI SERVIS BAKIMLI SON 9000 BAKIMI 8000 KM DE ALTAN MOTOR DA YAPILDI EVRAKLARI MEVCUT.LASTİKLERİ MICHELEN CITYGRIP SIFIR,GİVİ TOPCASE ÖNCAM YEDEK ANAHTAR KİTAPÇIK MEVCUT .ÜZERİNE 2,5-3 BIN TL VEREBILIRIM 2012 GTS 250 EVO ,2012 KYMCO XCITING 250İ ARIYORUM...
arkadaşlar 2 yıldır sym fiddle a biniyorum artık otobana çıkma zamanı geldi ama bütçeme göre düzgün bir cbr 250 r falan bakarken komşum ktm adventure 640 1998 model motorunu satılığa çıkardığını söyledi .arkadaşlar bu motor nasıldır alıyımmı bununla şile otobanında 130-140 gidebilirmiyim lakin...
selamlar 2011 model fiddle motorumla yolda gıderken on tekerden bir surtme sesı gibi hızlandıkca artan bir ses gelıyor ve hız gostergesı 20 ıle gıdeken 80,50 ıle gıderken 100 gosterıyor.ayaga alıp on tekerlegı çevırdığımde rahat donmuyor sankı sıkı gıbı ne olabılır sızce sorun bu ses ve...
selam arkadaşlar başlangıc motoru yapmak ıcın bır scooter almak uzereyım bu ıkısınden bırını alacağım suzukı an 125 sym den bıraz daha ufak parçalarıda daha pahalı ancak sym fiddle 2 de daha ırı bır motor ve parçalarının uygun olduğu taiwan malı olduğu ve kalıtelı olduğu soylenıyor ne tafsiye...