Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla 350 yi bulsam 400 u de cikarirdim galiba o motor icin borca harca girilir 😃😃
1740314075
200 bin bandında KTM 250 adventure da var. Yıllardır KTM ye binmek istemişimdir var mı kullanan öneren acaba?
Seyir hizim yaklasik 100-110km arasi oluyor asagi yukari uzun yol yaparken. 30 kiloya yakin bir yukum olacak maksimum ve tek kisiyim. Agir vasita sollarken cok uzmesini istemem aciklasi o yuzden vstormdan uzaklastim biraz. Crf evet kullanan herkes cok sorunsuz oldugundan bahsediyor ama uzun...
Benelli trk502 yi gormustum yakisikli biseydi. 702x de bana fazla gelecegini dusunuyorum acikcasi. Benelli tnt125 ile yaklasik 10.000km yol yaptim Istanbul’da sehirici harika bir motordu pitir pitir istedigim yere girip cikiyordum 😃
Sorun da cikarmamisti bende oldugu surec boyunca. Ama yenileri...
Hoşbulduk yanıtınız için çok teşekkürler. Himalayan ile sıfır bir Crf250L modeli arasında yaklaşık 70bin tl fiyat farkı var sizce değer mi buna?
1739995837
Boy konusunda problem yaşar mıyım diye düşünmüştüm. Alçaltılmış sele ya da alçaltma kiti var mıdır nasıl yapılır bilginiz var mı?
Herkese merhaba foruma yeni katıldım. 23 yaşında A2 ehliyet sahibiyim. Rks r250 model bir motorsikletim var. yaklaşık 4 yıldır motosiklet kullanıyorum. Scooter ile başladım yavaş yavaş cc büyüttüm. Bu yaza inşallah uzun yol yapma planlarım var. Beni parça konusunda yormayacak, arıza...