plaka kullanıcısının son içeriği

1. plaka

Durdurmaya çalıştığı araca arkadan çarpan motorcu (video)

kendisini sıkıştıran araca sağ çek işareti yaparken aracın frenlediğini farketmeyip arkadan çarpan motorcu.
  2. plaka

O telefonu bırak elinden valla kırarım aynanı (agrasif motorcu videosu)

Motorcunun tepkisi bana biraz fazla gibi geldi ama telefon ile oynarken otomobil sürücüleri motorcuları öldürürebilir. Biraz daha usturuplu tepki verseymiş keşke. https://www.motosiklet.net/tv/o-telefonu-birak-elinden-valla-kirarim-aynani/ Arkadaşın başka bir videosu daha önce forumda...
  3. plaka

GCOOL Explorer 1S 4K aldım. Gearbest.com dan ürün nasıl alınır anlatıyorum

Aksiyon kamerası araştırmaların sonucunda aşağıdaki MGCOOL Explorer modelini almaya karar verdim ve sipariş verdim kamera henüz bana ulaşmadı ama yaptığım işlemleri adım adım anlatacağım belki almak isteyen olursa ona yardımım dokunur. Eken H9 ile arasında 7$ fark vardı 1080P 60FPS çekim modunda...
  4. plaka

Arctic Cat & Kuba Motor İşbirliği

Yakın çevremden bir kaç kişiden duyduğum kadarıyla Kuba Motor Arctic Cat firmasının Türkiye Distribütörlüğünü almış ve yakın zamanda Arctic Cat modellerini uygun fiyatlara Türkiye pazarında satışa sunacakmış. Bu konu hakkında net bir bilgi sahibi olan var mı ? Ayrıca eğer bu durum gerçekleşirse...

Yeni mesajlar